Курс складається з практичного досвіду, який був отриманий за + 700 виконаних замовлень і + 550 позитивних відгуків.
чому ви навчитеся
- Як правильно оформляти профіль на фрілансі
- Як правильно складати і оформляти портфоліо
- вивчіть фактори, які 100% допоможуть отримувати замовлення
- розбір основних помилок при пошуку клієнтів
- Як правильно спілкуватися з клієнтами на фрілансі
- Формування заявки на проект потенційного клієнта
- Як підвищувати якість своєї пропозиції на фрілансі
- як уникати конфліктів і негативу від Клієнтів
- Як правильно вибрати біржу-фрілансу
авторський онлайн-курс про правильний пошук клієнтів на біржах-фрілансу з повного нуля. Цей курс допоможе вам вивчити всі найважливіші нюанси, які максимально прискорять процес в отриманні замовлень на фрілансі. Ви отримаєте обсяг знань за 2,5 години, на формування яких було витрачено більше 3-х років.
Навіть якщо у вас нуль досвіду роботи на біржах-фрілансу, але є певні навички, за допомогою яких ви хочете почати отримувати клієнтів і заробляти, то цей курс точно допоможе вам.
у цьому онлайн курсі ви вивчите і навчитеся:
Мене звуть Малишев Максим І я автор даного курсу. За час роботи на біржах-фрілансу мені вдалося зібрати більше 3 тисяч діалогів з потенційними замовниками на біржах-фрілансу, а також виконати більше 700 замовлень і отримати більше 550 позитивних відгуків.
Навіть якщо у вас нуль досвіду роботи на біржах-фрілансу, але є певні навички, за допомогою яких ви хочете почати отримувати клієнтів і заробляти, то цей курс точно допоможе вам.
у цьому онлайн курсі ви вивчите і навчитеся:
- правильно оформляти свій профіль на біржах фрілансу (підвищимо максимально довіру і шанс замовлення)
- чітка інструкція по формуванню портфоліо і окремих робіт в ньому
- формування заявок на проекти замовників (як оформити заявку, щоб з великим шансом замовили саме у вас)
- вивчіть фактори, які 100% допоможуть отримувати замовлення на біржах-фрілансу
- Як підвищувати якість своєї пропозиції на фрілансі, відбираючи у своїх конкурентів замовлення
- розберемо всі помилки, які заважають вам отримувати клієнтів на біржах-фрілансу
Мене звуть Малишев Максим І я автор даного курсу. За час роботи на біржах-фрілансу мені вдалося зібрати більше 3 тисяч діалогів з потенційними замовниками на біржах-фрілансу, а також виконати більше 700 замовлень і отримати більше 550 позитивних відгуків.
- новачки на фрілансі, які хочуть з нуля розібратися - як отримувати замовлення
- фрілансери, у яких виникають проблеми з пошуком клієнтів
- початківці фрілансери, але вже брали замовлення
- будь-який бажаючий почати працювати віддалено з будь-якої точки світу
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/2021-phq/