Простими словами, розберемо всі особливості програмування.
автори: Alex Marshal
чому ви навчитеся
- програмувати мовою java
- писати додаток на java
- розуміти, що написано і як це працює
- в яких випадках потрібно використовувати саме java і як його використовувати
Курс сформований так, щоб почати з простих речей. Зрозуміти основи на примітивних прикладах.
А з кожним новим уроком, розширювати свої знання.
Я намагаюся пояснити на кожній темі не тільки як це працює, але і чому так відбувається.
Далі, показую це на прикладі і розповідаю в яких випадках це потрібно використовувати.
Дуже часто людям складно почати програмувати. Я прекрасно знаю цей біль, так як займаюся навчанням більше 5 років.
Я розраховую на те, що ви раніше не займалися програмуванням і тому намагаюся розжувати кожну тему.
Якщо ви хочете почати вивчати Java з нуля, то це той курс з якого варто почати.
Можливо ви ще не впевнені в тому, яку мову почати вивчати.
В такому випадку ви повинні знати, що Java найпростіший мов, з тих які входить в топ 3 за популярністю серед мов програмування.
Більш того, розробники на цій мові продовжують залишатися одними і найбільш високооплачуваних програмістів.
Великим плюсом буде те, що на цій мові ви зможете зробити і сайт, і додаток на комп'ютер і додаток на телефон. Іншими словами, він дуже універсальний.
Якщо у вас ще залишилися сумніви, пройдіть безкоштовну частину. дуже багато уроків я викладаю у вільному доступі, щоб ви могли зрозуміти, підходить вам це чи ні.
Java для початківців-це формат курсу, в якому ми починаємо з основ мови. І в той же час, ви повинні розуміти, що якщо найскладніша техніка , з якою ви стикалися, це чайник, то вам не варто починати цей курс.
Вам потрібно почати з основ комп'ютера. Так як навіть уроки java з нуля, мають на увазі, що ви з нуля в мові програмування, а не в комп'ютері в принципі.
Я сподіваюся що ви можете самостійно розібратися з установкою програм. Ви можете загугнити щось, якщо побачили несподівану поведінку.
Крім уроків, які ви тут розглянете, програміст в цілому, це самостійний співробітник і дуже рідко, над вами будуть стояти і говорити, що робити.
Я не будую ілюзій для вас і сподіваюся, що ви підійдете до навчання відповідально.
Вашим першим, невеликим випробуванням, стане настройка змінних середовищ для java. Не лякайтеся.
Я сподіваюся, що Ви зможете зробити це самостійно. Це буде невеликий поріг входження на курс.
В іншому, я проведу вас за ручку, по всіх темах, які потрібні початківцям.
для кого цей курс:
- всім, хто починає вивчати Java
- всім, хто вчив раніше Java, але знання залишилися поверхневими (ми будемо розбиратися детально)
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/java-2020-junior-developer/