Що нового?

Набір учасників [Udemy] JavaScript - 2021. З Нуля і до профі (Олександр Баташов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся
  • ви разом зі мною пройдете повністю вивчення мови JavaScript. З самого нуля і до розробки невеликого додатка.
  • Ми будемо використовувати новий синтаксис.
  • Курс розрахований на людину з нульовими знаннями і тих хто хоче поліпшити розуміння і більш глибше розібратися з я зиком.
опис
Ви, разом зі мною, пройдете повністю вивчення мови JavaScript з самого нуля і до рівня, коли ви зможете його використовувати в найпопулярніших front-end або back-end технологіях.

І я маю на увазі з самого нуля і до розробки свого невеликого додатка.

Ми будемо використовувати новий синтаксис, а також будуть приклади старого і порівняння, таким чином вас не збентежить в майбутньому код який ви будите бачити.

Курс розрахований на людину з нульовими знаннями і тих хто хоче поліпшити розуміння і більш глибше розібратися з я зиком.

ви отримаєте реальний досвід розробки на JavaScript, досвід роботи з консоллю в Chrome, рефакторинг, доступ до будь-якого з елементів в дерево DOM і багато іншого.

Ми почнемо з налаштуванням VSCode, я покажу які плагіни встановити, щоб процес розробки був простіше і наш редактор допомагав нам в майбутньому. Даний редактор абсолютно безкоштовний і ви можете його завантажити з офіційного сайту.

Будемо використовувати Google Chrome для рефакторингу, навчання і розуміння як відбувається взаємодія JS з браузером.

Ми будемо використовувати:
  • JavaScript ES6 - 2021
  • VSCode
  • Chrome browser
ми будемо проходити:
  • Налаштування VSCode
  • Налаштування проекту
  • Основи мови
  • Змінні
  • Оператори поглиблене вивчення
  • Типи даних
  • Оператори поглиблене вивчення