Що нового?

Придбаний [Udemy] Конструктор здорового раціону за системою Гарвардська тарілка (Марина Чекмарьова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 442 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
опис:

Люди, тільки встають на шлях корисного збалансованого харчування, часто стикаються з проблемами - що ж є? Що взагалі можна, що корисно, що шкідливо? Як збалансувати прийоми їжі, щоб їх дійсно можна було назвати здоровими? Які продукти входять в список того самого збалансованого харчування, а які життєво необхідно виключити?

Якщо ви ставите цими ж питаннями-то цей курс для точно вас!

Мене звуть Марина і я вже більше 2 років розбираюся з раціоном і меню, зокрема з дитячим раціоном, тому що почалося все саме з мене самої і моїх дітей, наших проблем з харчуванням і здоров'ям.

За ці 2 роки я перепробувала купу продуктів, рецептів, прослухала сотні годин лекцій про користь і шкоду певних продуктів, про зв'язок харчування і здоров'я, для повноти картини отримала диплом дитячого нутриціолога і, нарешті, привела меню моєї сім'ї до максимально здорового і збалансованого.

Зараз я бачу, що багато людей задаються питанням харчування. І першою проблемою зазвичай виявляється величезна кількість інформації (і часто суперечливою), і, як наслідок, складності зі складанням повноцінного збалансованого меню для всієї родини.

Я пропоную в даних відео конструктор здорового раціону за методом "Гарвардської тарілки" - одному з найпростіших і зрозумілих способів формування збалансованого раціону. В даному методі не використовуються ваги, грамовки, немає жорстких меню або певного калоража, на якому ви будете голодувати. Ні! Даний метод передбачає знайомство зі своїм тілом, впізнавання своїх норм через складання повноцінного і здорового раціону самостійно.

Для кого цей курс:
  • новачкам, які бажають розібратися в темі повноцінного харчування
  • мамам і дружинам, які хочуть перевести всю сім'ю на здорове харчування і привчати дітей з раннього дитинства до норм збалансованого харчування;
  • людям, втомленим постійно хворіти. Людям, які зрозуміли, що саме через харчування в наш організм надходять як корисні, так і шкідливі речовини, які або допомагають залишатися бадьорим і енергійним, або змушують хворіти все частіше;
  • тим, хто не готовий жити за чиїмось розробленим жорстким меню, в обмежених граммовках і калоражі. Тим, хто хоче розібратися в принципах і основах здорового харчування і готувати виключно під запити своєї сім'ї.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/my_course/

Угорі