Що нового?

Набір учасників [Udemy] красиві сідниці за 15 хвилин (Daria Iliuk)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чому ви навчитеся
  • прокачування сідниць в домашніх умовах
  • підвищення витривалості і м'язової маси
  • зменшення відсотка вісцерального жиру
  • збільшення сили
вимоги
  • зручне спортивне взуття
  • Спортивний одяг
  • Килимок для йоги
Для кого цей курс:
  • люди, які бажають придбати гарний рельєф
  • люди, які бажають зменшити відсоток жиру в організмі
  • люди, які бажають позбутися целюліту
кожна дівчина мріє про красивих і пружних сідницях. Що заважає досягти ідеалу? Лінь, відсутність вільного часу, немає можливості ходити в зал?

В даному курсі я хочу показати вам, що для того, щоб мати гарне тіло, не обов'язково "вбиватися" в залі. Головне-це регулярність.

Курс спрямований на прокачування сідничних м'язів в домашніх умовах з мінімальними витратами часу. Також ми будемо робити кардіо, щоб зменшити відсоток вісцерального жиру в організмі, і кілька тренувань присвятимо пресу.

В середньому тренування близько 15 хвилин (без урахування розминки!).

При регулярних тренуваннях ви помітите перші зміни вже через 2 тижні.

При покупці курсу Ви отримаєте комплекс вправ, які ви можете виконувати в будь-якому зручному для вас місці, без додаткового обладнання.

У кожному відео я детально розповідаю техніку виконання вправ. А також акцентую увагу на можливі найпоширеніші помилки.

після проходження курсу Ви отримаєте:
  • красиві прокачані сідниці;
  • зменшення відсотка вісцерального жиру в організмі;
  • підвищення витривалості і збільшення сили.
Для старту вам буде потрібно тільки зручне взуття та одяг, а також в деяких відео килимок для йоги ( якщо немає килимка, можна використовувати рушник або покривало).

Не забувайте взяти пляшечку з водою. У перервах між підходами п'ємо воду і заповнюємо водний баланс організму.

Навіть якщо ви тренуєтеся вдома я настійно рекомендую займатися в кросівках. Так як тренування босоніж, можуть привести до травм.

Курс підходить, як для новачків у світі фітнесу, так і для людей з досвідом тренувань.
кожна дівчина мріє про красивих і пружних сідницях. Що заважає досягти ідеалу? Лінь, відсутність вільного часу, немає можливості ходити в зал?

В даному курсі я хочу показати вам, що для того, щоб мати гарне тіло, не обов'язково "вбиватися" в залі. Головне-це регулярність.

Курс спрямований на прокачування сідничних м'язів в домашніх умовах з мінімальними витратами часу. Також ми будемо робити кардіо, щоб зменшити відсоток вісцерального жиру в організмі, і кілька тренувань присвятимо пресу.

В середньому тренування близько 15 хвилин (без урахування розминки!).

При регулярних тренуваннях ви помітите перші зміни вже через 2 тижні.

При покупці курсу Ви отримаєте комплекс вправ, які ви можете виконувати в будь-якому зручному для вас місці, без додаткового обладнання.

У кожному відео я детально розповідаю техніку виконання вправ. А також акцентую увагу на можливі найпоширеніші помилки.

після проходження курсу Ви отримаєте:
  • красиві прокачані сідниці;
  • зменшення відсотка вісцерального жиру в організмі;
  • підвищення витривалості і збільшення сили.
Для старту вам буде потрібно тільки зручне взуття та одяг, а також в деяких відео килимок для йоги ( якщо немає килимка, можна використовувати рушник або покривало).

Не забувайте взяти пляшечку з водою. У перервах між підходами п'ємо воду і заповнюємо водний баланс організму.

Навіть якщо ви тренуєтеся вдома я настійно рекомендую займатися в кросівках. Так як тренування босоніж, можуть привести до травм.

Курс підходить, як для новачків у світі фітнесу, так і для людей з досвідом тренувань.
4 розділів * 22 лекцій * загальна тривалість 1 год 4 хв

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/15-yulbj/

Угорі