Чому ви навчитеся
- ви навчитеся швидко готуватися до ваших занять
- дізнаєтеся, як зробити ваші заняття інтерактивними.
- Навчіться користуватися віртуальними дошками.
- ви дізнаєтеся про онлайн платформи для проведення ваших занять.
- бути викладачем англійської мови
Привіт, шановані колеги.
* Ви хочете почати викладати англійську онлайн, але не знаєте з чого почати?
* Ви хочете дізнатися, як організувати ваші заняття, щоб вони були продуктивними?
* Ви думаєте, що дистанційний урок не може бути інтерактивним і цікавим?
Онлайн освіта набирає обертів з кожним роком все більше і більше. Якщо раніше багато хто побоювався займатися Дистанційно, то під час локдауну навесні 2021 абсолютно всі зрозуміли, що це не тільки хороша альтернатива, але і дійсно дуже зручна для всіх форма навчання. Однак, багато вчителів виявилися не готовими до того, що їх заняття доведеться переносити в Інтернет і заняття були зім'ятими, занудними і зовсім не продуктивними.
Я викладаю англійську вже 15 років, з них 10 онлайн. На курсі із задоволенням поділюся з вами накопиченою інформацією та досвідом.
У цьому курсі я навчу вас користуватися чудовими і багатими інтернет ресурсами. Після проходження всіх лекцій у вас з'явиться чітке уявлення, як готуватися до дистанційного уроку.
Ми розглянемо існуючі віртуальні дошки, їх плюси і мінуси.
Я так само вас познайомлю з віртуальною платформою, яку Ви так само зможете використовувати для своїх занять.
В кінці курсу я розповім про свій досвід роботи, покажу, як я зазвичай організую свій матеріал для занять і використовую під час роботи.
Бонусом після закінчення курсу ви можете надіслати мені свій матеріал для занять на перевірку і я дам вам розгорнутий коментар і рекомендації.
для кого цей курс:
- ви тільки починаєте свій шлях у викладанні онлайн і хочете урізноманітнити ваші заняття, відірватися від підручників і зробити ваші уроки більш цікавими.
Anna Kirianova
Викладаю англійську З 2006 року, з 2011 року.
Готую до міжнародних іспитів IELTS і TOEFL та інших.
Підготовка до ОГЕ, ЄДІ індивідуально або в міні-групах," Англійська для подорожей "(Tourist English)," Ділова англійська для бізнесу та кар'єри " (English for Business)
сертифікати та дипломи:
Рязанський державний університет ім. С.а. Єсеніна, факультет іноземних мов, спеціальність – вчитель англійської мови. Факультет педагогіки та психології-психолінгвістика та психологія навчання іноземним мовам, магістр психології 2006-2013 рр.
* Міжнародний сертифікат Кембриджського університету CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) (2014 р.).
* Сертифікат Кембриджського університету (Cambridge University) Grammar for Teachers: language Awareness (2015 р.).
* Сертифікат Кембриджського університету (Cambridge University) How to teach IELTS (2015 р.).
* Сертифікат Кембриджського університету (Cambridge University) How to teach Cambridge English: Young Learners (2015 р.).
* Certificate of teaching English as a foreign language and teaching English to speakers of other languages, 140 hour Premier TEFL Course, TEFL grade: Distinction, Language Link (2014 р.).
• Certificate of teaching English as a foreign language and teaching English to speakers of other languages, 120 hour Advanced TEFL Course, Language Link (2012).
* Курс підвищення кваліфікації: "Підготовка до здачі ЄДІ з англійської мови" 2018 р.
* BRITISH COUNCIL, English in Early childhood, Language learning and development2019 р.
* King's college London, English for Healthcare, Англійська для медичної сфери2020 р.
* Macquarie University, Sydney, Australia, Improve you IELTS speaking score, Підготовка до усної частини IELTS2020 р.
* Your study International College, Preparing for Pte Academic2020 р.
- Griffith University, Supporting adolescent learners, навчання підлітків
- Future Learn, How to teach online, дистанційне навчання
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/englishteacher/