Що нового?

Придбаний [Udemy] курс граматики англійської з Tricky Teacher

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 353 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

всі відео в курсі з англійськими та російськими субтитрами.

Але якщо ви віддаєте перевагу читати, ви тут:

Я припускаю, що Вам цікаво, що ви можете отримати з цього курсу. По-перше, цей курс стосується граматики, а не бабусі, граматики. Я впевнений, що ви чули, що граматика не така необхідна для вивчення англійської мови, вам просто потрібно читати книги, дивитися фільми та говорити якомога більше. Якщо ви так думаєте, у мене для вас погані новини. Тому що, по-перше, без граматики неможливо висловити те, що ви дійсно хочете сказати, тому люди можуть неправильно вас зрозуміти, і це може викликати проблеми, особливо на роботі з вашими діловими партнерами або навіть у відпустці, особливо якщо ви телефонуєте в поліцію, страхову компанію або вас. потрібна медична допомога по-друге, без граматики ви можете зрозуміти лише основну ідею тексту чи діалогу між людьми, а не деталі. Наприклад, просто перекладіть такі фрази: по-перше, що Ви отримали вчора? По-друге, я звик грати у футбол, або вона, мабуть, зробила це в середу. Якщо ви переклали всі 3 приклади, вам не потрібен цей курс! Але якщо ви цього не зробите, я розповім вам, що ви можете знайти в цьому курсі:

по-перше, ви дізнаєтеся про статті, наприклад, Чи повинні ми говорити в університеті або в університеті, італійці або італійці, або я повинен сказати: я люблю собак або мені подобаються собаки?

по-друге, ви дізнаєтеся про порівняльних і чудових прикметників. Наприклад, Чи повинні ми говорити, їдьте швидше або швидше, або він зайнятий або більш зайнятий? Або ми повинні сказати, що він мій старший брат чи мій старший брат?

по-третє, я розповім вам про іменників у множині. Зокрема, коли замість "S" Ви повинні додати "ES" або навіть "IES" або коли в кінці іменника множини потрібно сказати - [IZ] як поля, коли [Z] як таблиці і коли просто [S ] як книги. А також, ви будете знати винятки, які ви повинні пам'ятати, такі як жінка - жінки, риба - риба, бактерія [bæktɪərɪəm] - бактерії.

у лекції № 4 ви дізнаєтеся про незліченних іменників. Наприклад,чи слід сказати: чи мій одяг брудний, чи мій одяг брудний? Поліція йде чи поліція йде? Новини хороші чи Новини хороші?

у лекції № 5 - я розповім вам про присвійних іменників. Наприклад, Чи повинні ми сказати: це будинок моїх батьків чи будинок моїх батьків? Діти Чака та Енн чи діти Чака та Енн? Він двоюрідний брат Джона чи двоюрідний брат Джона?

у лекції № 6 ви знайдете інформацію про дієслова be, правильні та неправильні дієслова. Зокрема, чому в англійській мові є 3 форми дієслів, наприклад, "пішов - пішов" або "зробив - зробив" і чому дієслово "be" настільки специфічне.

у лекції № 7 ви дізнаєтеся про сьогодення, минуле і майбутнє просте, а також про формулу "йти в V1". Наприклад, речення "Я був в Іспанії" - це просто минуле чи ні? Також я розповім вам, в чому різниця між "Я піду в кіно завтра" і "я піду в кіно завтра".

у заключній лекції ми розглянемо сьогодення, минуле і майбутнє безперервно. Наприклад, Чи повинні ми сказати: "я дивився телевізор минулої ночі "або" я дивився телевізор минулої ночі "або правильно сказати:" я навчався в університеті з 2001 по 2006 рік,потім жив у США 5 років і зараз я живу в Лондоні?

Тож якщо ви хочете знати відповіді на всі ці запитання, приєднуйтесь до мого курсу, вдосконалюйте свою англійську мову та використовуйте її для найкращих результатів у своєму житті!

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/english-grammar-course-with-tricky-teacher/

Угорі