Що нового?

Придбаний [Udemy] Курс Zbrush 2021 для новачків (Ілля Хлинін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 752 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 22.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ми будемо вивчати інтерфейс і функціонал Zbrush , закріплюючи всі прикладами.

Даний курс розрахований на новачків в програмі Zbrush - ми будемо ретельно і поетапно рухатися від самих базових речей , таких як Інструменти і навігація у вьюпорті , і дійдемо до досить складних технік , що вимагають знання багатьох палітр.
Курс був створений, так як я вважаю, що Zbrush є досить складною і незрозумілою програмою для самостійного освоєння. Особливо з огляду на те, що систематизована російськомовна інформація геть відсутня в Інтернеті.
Створюючи курс я використовував дефолтні налаштування Програми для того, щоб проходячи курс, студенти І я рухалися синхронно і буквально не мали можливість десь відстати . До речі по ходу курсу ми навчимося налаштовувати Zbrush під себе і зробимо це. Я є фанатом Zbrush, і тієї ідеї-що в Zbrush головне показати людині інструменти і навчити всіма ними користуватися , пояснити їх значення , і далі людина вже зможе творити що завгодно з даними інструментами. Тому на даному курсі будуть розбиратися перш за все Інструменти та їх можливості . Будуть також дані техніки моделювання та скульптурування об'єктів.
Абсолютно кожна тема буде пояснена з прикладами. Після проходження великих блоків інформації буде проведена практична робота на закріплення матеріалу .
На курсі будуть розібрані наступні теми:
  • Інструменти
  • Інтерфейс
  • Кастомізація інтерфейсу
  • Навігація у вьюпорті
  • Базові параметри примітивів
-Режим скульптрис про
  • Кисті
  • Маски
  • Слайси \ Тріми \ кліпи
  • Деформатори
  • Можливості Gizmo3d
  • Основні операції з геометрією
-Скульптинг в режимеDynamesh
  • Основи роботи з багатокомпонентними об'єктами Subtools
  • Кисті IMM (Insert mesh) і CurveIMM а також їх самостійне створення
  • Булеві операції (віднімання\додавання геометрії)
  • Побудова базового меша за допомогою ZSpheres
  • Polypaint (текстурування об'єктів)
  • Плагіни (Zcolor\UVmaster\Decimation master\Text 3D )
  • Ретопологія за допомогою Zremesher
  • Моделювання з пензлем Zmodeler
-Claypolish
-Crease menu
і т. д
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/zbrush-2021/

Угорі