Що нового?

Набір учасників [Udemy] майстер англійської мови 2 (Ахмад Рабі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 412 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 42.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Вдосконалюйте свої навички розмовної мови та вдосконалюйте свою розмовну англійську мову за допомогою навчання. Багато корисних фраз в кожному уроці

Мова-Англійська + субтитри

Для кого цей курс:
  • цей курс призначений для людей, які хочуть поліпшити свої розмовні навички.
  • цей курс призначений для людей, які люблять зустрічатися з людьми з усього світу.
  • ті студенти, які втомилися від повторюваних фраз і хочуть поліпшити свої розмовні навички
  • цей курс рекомендується для всіх тих студентів, які хочуть зрозуміти, як говорити формально і неформально в різних ситуаціях.
  • цей курс рекомендується для low-Intermedaite Studetns
майстер англійської мови (Рівень 2)

Ви зазнали невдачі зі старими методами вивчення англійської мови. Ми навчимо вас абсолютно новому способу говорити по-англійськи успішно, без збентеження!

Ви можете говорити по-англійськи легко і ефективно для бізнесу, подорожей або розваг. Вам просто потрібно змінити метод навчання

Ви хочете, щоб люди із задоволенням спілкувалися з вами?

Ви втомилися від використання повторюваної мови?

Ви хочете зрозуміти офіційну та неформальну мову?

Ви хочете покращити свою англійську комунікацію на роботі, в школі та в англійському світі?

Тож якщо ваша відповідь Так, Цей курс точно для вас ...

У багатьох студентів виникають проблеми з використанням англійської мови у формальних та неформальних ситуаціях.

Але в цьому курсі я б допоміг вам зрозуміти ці відмінності та пояснити, як ними користуватися. .

До кожного уроку я додавав вправу "Практикуй свою вимову і перевір себе"

Що допоможе тим студентам, які хочуть покращити свій акцент та вимову.

і після цього я попрошу вас відповісти на мої запитання та допомогти вам зрозуміти, чи засвоїли ви урок та основні моменти.

у той же час, ви будете переглядати фрази і пам'ятати їх довше ...

Пам'ятайте, що повторення речень і фраз - найкращий спосіб покращити свою вимову.

У цьому курсі я намагався вибрати найпоширеніші теми, які люди використовують у своїх розмовах.

Такі як: способи заохочення людей, розмови про ціну, розмови про прості і важкі речі, запам'ятовування, як перервати людей, скарги, звернення за допомогою, висловлення скарг, розмови про покупки, їжу, способи попросити когось, обіцянку і т. д.

Таким чином, моя техніка та метод навчання, які допомагають вам використовувати та запам'ятовувати ці фрази, такі.

(Вивчіть фрази> зрозуміти, де і як їх використовувати> Використовуйте їх у реальних життєвих ситуаціях & gt; перегляньте та повторіть, щоб допомогти вам покращити свою вимову> Перевірте себе)

Таким чином, я впевнений, що ви ніколи їх не забудете ... але Пам'ятайте, що Практика-найкращий спосіб покращити ...

Включено в цей курс:

Найбільш поширені теми, необхідні для вивчення англійської мови.

Ви знайдете багато фраз в кожному уроці

Чіткі визначення і приклади, наведені для кожного уроку, і фрази використовуються в реальному житті.

Для кожного уроку передбачена додаткова діяльність під назвою "Практикуй свою вимову і перевір себе"

PDF для завантаження містить усі уроки та фрази
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/englsihspeaking-8385/

Угорі