Що нового?

Придбаний [Udemy] Майстер-клас TikTok Shop для початківців (Люк Камерон) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
TikTok Shop Masterclass for Beginners
Автор: Luke Cameron
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 1.4 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2023

Приклад перекладу

Дата готовності - 30.05.2025

[Udemy] TikTok Shop Masterclass for Beginners (Luke Cameron)

Що ви дізнаєтеся

• Як створити магазин TikTok для творців
  • Хто буде записувати вірусний контент
  • Як отримувати комісійні в Tik Tok Shop
  • Як взаємодіяти з брендами, щоб отримати безкоштовні зразки для просування

Хочете відкрити TikTok Shop, але не знаєте, з чого почати? Не хвилюйтеся, цей курс детально описує, як розпочати роботу.

TikTok Shop-це нова форма партнерського маркетингу, яка поєднує традиційну інтернет-торгівлю зі створенням вірусних відео. Комерція творців-це майбутнє, і якщо ви хочете стати його частиною, то цей курс для вас.

Цей курс навчить вас основам, необхідним для початку роботи. Починаючи з відкриття магазину як творця, запитуючи зразки, створюючи вірусний вміст і закінчуючи отриманням перших комісій.

Що робить мене кращим фахівцем, здатним навчити вас? У мене більше 2-х років досвіду, оскільки я був одним з перших творців TikTok Shop у Великобританії. Я був одним з перших творців платформи, чий дохід від продажів досяг 1 млн фунтів стерлінгів, я отримав незліченну кількість нагород від TikTok за свою роботу на платформі, а також допомагав і підтримував деяких провідних творців магазинів tikto
k.

Цей курс навчить вас усьому, що вам потрібно знати, щоб стати творцем магазину TikTok. Починаючи з отримання доступу до TikTok Shop, розуміння платформи, створення виграшного контенту, заробляння грошей, зняття комісійних та багато іншого.

Якщо у вас більше 1000 підписників на TikTok, ви щасливі і впевнені в тому, що можете постати перед камерою, цей курс для вас.

Отже, розслабтеся, візьміть блокнот і щось випити і давайте разом розпочнемо нашу нову подорож до більшої фінансової свободи!

Для кого цей курс:

Творці, які хочуть монетизувати свої акаунти в TikTok

Сторінка продажів:

https://www.udemy.com/course/lopwert-tiktok-shop-masterclass-for-beginners/

Угорі