як вчити максимально комфортно для всіх, щоб учні вас поважали, брали максимум користі і залишалися з вами на довго.
Чому ви навчитеся
Теми, що вивчаються:
Для кого цей курс:
Чому ви навчитеся
- Як, навіть не будучи професіоналом, вибудувати навчальний процес так, щоб він був максимально ефективний і комфортний для учня і вчителя. Щоб викладачі не вигоряли, а учні були задоволені якістю викладання та досягнутими результатами.
- ніяких.
- позитивно, якщо у вас є вже досвід викладання або педагогічну освіту.
Опис
Курс, призначений, перш за все, початківцям викладачам, незалежно від освіти і рівня підготовки. Хоча і досвідчені фахівці, я впевнений, знайдуть в ньому багато корисної інформації.
Його мета-сформувати у вас чітке розуміння особливостей і закономірностей навчання дорослої людини з урахуванням сучасних тенденцій у викладанні та психології, щоб ви могли створити навчальний процес, при якому, такі ситуації, як раптове припинення занять учнем, професійне вигорання викладача, конфлікти "вчитель-учень" і т.п. були б зведені до нуля.
Я постарався, максимально лаконічно, простою мовою і з конкретними прикладами, викласти процес навчання дорослої людини, адже вже близько 14 років (з 19 років практики) я займаюся саме цим видом навчання.
Всі ці знання універсальні і можуть бути використані для будь - якого виду навчання-групового, індивідуального, очного, віддаленого, змішаного.
Курс, призначений, перш за все, початківцям викладачам, незалежно від освіти і рівня підготовки. Хоча і досвідчені фахівці, я впевнений, знайдуть в ньому багато корисної інформації.
Його мета-сформувати у вас чітке розуміння особливостей і закономірностей навчання дорослої людини з урахуванням сучасних тенденцій у викладанні та психології, щоб ви могли створити навчальний процес, при якому, такі ситуації, як раптове припинення занять учнем, професійне вигорання викладача, конфлікти "вчитель-учень" і т.п. були б зведені до нуля.
Я постарався, максимально лаконічно, простою мовою і з конкретними прикладами, викласти процес навчання дорослої людини, адже вже близько 14 років (з 19 років практики) я займаюся саме цим видом навчання.
Всі ці знання універсальні і можуть бути використані для будь - якого виду навчання-групового, індивідуального, очного, віддаленого, змішаного.
- стадії формування знань і навичок
- методи оцінки і коментування дій і помилок учня
- способи підтримки настрою вчителя і контролю ситуації
- основи навчання дорослих
- основи створення позитивного навчального середовища
- основи вибудовування тривалих гармонійних відносин
- Принципи позитивного навчання дорослих
- причини утруднення або відмови учня від навчання
- основні методи мотивації
Для кого цей курс:
- всі бажаючі, які не володіють педагогічною освітою, але хочуть навчитися викладати свій предмет легко, ефективно, сучасно і отримувати за це справедливу плату.
- практикуючі викладачі, які хочуть розширити свій кругозір і підвищити якість своєї роботи.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/smelom_pijama/#instructor-1