Що нового?

Придбаний [Udemy] напишіть, проілюструйте та опублікуйте дитячу книгу за допомогою AI! (Samson Vowles)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1467 ГРН
Учасників: 2 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 89.7 ГРН
12%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

[Udemy] напишіть, проілюструйте та опублікуйте дитячу книгу за допомогою AI! (Самсон Воулз)

Ви хочете написати, проілюструвати та видати дитячу книгу, але не знаєте з чого почати?

Це курс для вас.

Підніміть свою творчість на новий рівень, використовуючи штучний інтелект, який допоможе вам написати, проілюструвати та опублікувати дитячу книгу!

У цьому курсі ви дізнаєтесь, як використовувати ШІ для створення оригінальної історії для своєї книги, а потім використовувати ШІ для красивої ілюстрації своєї історії. А потім, як опублікувати його по всьому світу на Amazon.

Курс включає все необхідне для початку роботи, включаючи понад 2 години відеоуроків у форматі HD, довічний доступ та гарантію повернення грошей.

Якщо ви коли-небудь мріяли стати письменником для дітей, цей курс для вас.

До кінця цього курсу у вас буде захоплююча книга, опублікована на Amazon, яку Ви зможете роздрукувати та поділитися з друзями та родиною.

Вам знадобиться підписка Jasper

• Створюйте та продавайте власні книги на Amazon.
  • Використовуйте, щоб допомогти написати і проілюструвати вашу книгу
  • Дізнайтеся про найкращі способи просування своєї книги в Інтернеті.
Приєднуйтесь до понад 2000 студентів, які пройшли мої курси.

Я Самсон, ваш інструктор, і я завжди буду поруч, щоб відповісти на запитання або залишити відгук про Ваш проект.

А в кінці курсу є можливість поділитися своєю книгою!

Чого ви навчитеся:
  • Дізнайтеся, як писати переконливі історії за допомогою ШІ;
  • Дізнайтеся, як використовувати штучний інтелект для створення приголомшливих ілюстрацій для вашої книги;
  • Дізнайтеся, як об'єднати свою розповідь та ілюстрації в професійну електронну книгу;
  • Дізнайтеся, як опублікувати свою книгу на Amazon Kindle Direct Publishing (KDP).
Вимоги:
- Немає необхідності в дизайні або навичках письма, ви дізнаєтеся все, що вам потрібно знати.

Для кого цей курс:
- - Для креативів, які хочуть розповісти свою історію за допомогою ШІ.

Курс російською мовою (машинний переклад)

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/ai-childrens-book/

Угорі