Що нового?

Придбаний [[udemy] навички виступу в суді для юриста (Михайло Поляков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чому ви навчитеся

• дізнаєтеся секрети успішного судового виступу.
  • зможете застосовувати на практиці прийоми кращих адвокатів.
  • дізнаєтеся, як грамотно реагувати на провокацію опонентів.
  • будете впевненіше виступати в суді.
вимоги
  • додаткових вимог немає
опис
Всі ми знаємо той факт, що
а) юристів багато
б) хороших юристів мало

До якої категорії юристів Ви відносите себе? До тих, хто просто "один з багатьох" або до тих, хто прагне бути відмінним фахівцем? Якщо вам важливий ваш професійний розвиток (а я сподіваюся, що вам це важливо ) – то запрошую вас на свій авторський курс "навички виступу в суді".
Мій досвід і досвід моїх колег показує, що одного лише блискучого знання законів мало для успішного виступу в суді. Кожному юристу важливо бути почутим суддею, зробити так, щоб суддя прийняв ваші аргументи. Ваша мова повинна бути "по суті", і, разом з тим, яскравою, грамотною, чіткою і, звичайно ж, переконливою.
Я виділив 7 основних навичок, необхідних для досягнення максимального результату. Про ці навички я детально розповідаю на курсі. Курс практичний, ми на прикладах розбираємо, як треба і як не треба робити.
Просто беріть, застосовуйте знання курсу при підготовці промови в суді-і ваш виступ буде більш впевненим і ефективним!⠀

для кого цей курс:
  • студенти юридичних вузів
  • юристи-початківці
  • практикуючі юристи
Михайло Полняков
Юрист

Займаюся юридичним супроводом російського і міжнародного бізнесу з 2000 року.

Юрист в області міжнародного приватного права.

Магістр бізнес-права США (LLM).

Працював як у корпораціях, так і юридичних фірмах.

Викладаю техніку судових виступів у Pericles International Law Centre.

Регулярно виступаю на профільних конференціях та заходах.

запрошую Вас пройти мій авторський онлайн-курс"навички виступу в суді".

Ідея створення курсу "навички виступу в суді" прийшла тоді, коли я не виявив в Інтернеті ніяких матеріалів на дану тему - платних або безкоштовних.

Мене завжди цікавила думка-чи можна своїми зусиллями досягти великих результатів в процесі?

Чи можна якось оптимізувати свою роботу в суді, впоратися зі своїми емоціями, з внутрішніми протиріччями, напругою?

Відповідь-Так. І все це вкладається в 7 основних навичок судового виступу. Якщо слідувати цим простим правилам, ефективність судової роботи зростає багаторазово.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/nmzdfjsm/#instructor-1

Угорі