Дівчата, Привіт!
Мене звуть Таня Давидова, я зрозумілий жіночий психолог tanja.davydova
чоловіки і жінки ... Ми такі різні, але хочемо, по суті, одного – міцних відносин, де на чолі стоять гармонія, підтримка і турбота один про одного.
Зароджуються відносини доставляють радість і легкість обом, ви немов парите над землею, але ніщо не вічне, ідеальний період рано чи пізно закінчується...
І ось з'являються не настільки приємні супутники: розбіжності, непорозуміння, непоступливість, капризи. Все це призводить до частих конфліктів, отруює життя обом... Ви заплуталися, картинка ідеального життя з коханим руйнується, пазл розпадається...
Добре, коли поруч є перевірена людина, до якого можна звернутися за порадою...
Але далеко не всі готові "вантажити" своїми проблемами навіть близьких людей.
а питань-то в голові крутиться маса: що я роблю не так? Чому я вибрала собі саме цього чоловіка? Чому я погодилася жити з людиною, яка мене не влаштовує, а може і я не влаштовую його? Чому всі мої відносини практично нічим один від одного не відрізняються? Невже я не гідна щастя?
Мене звуть Таня Давидова, я зрозумілий жіночий психолог tanja.davydova
чоловіки і жінки ... Ми такі різні, але хочемо, по суті, одного – міцних відносин, де на чолі стоять гармонія, підтримка і турбота один про одного.
Зароджуються відносини доставляють радість і легкість обом, ви немов парите над землею, але ніщо не вічне, ідеальний період рано чи пізно закінчується...
І ось з'являються не настільки приємні супутники: розбіжності, непорозуміння, непоступливість, капризи. Все це призводить до частих конфліктів, отруює життя обом... Ви заплуталися, картинка ідеального життя з коханим руйнується, пазл розпадається...
Добре, коли поруч є перевірена людина, до якого можна звернутися за порадою...
Але далеко не всі готові "вантажити" своїми проблемами навіть близьких людей.
а питань-то в голові крутиться маса: що я роблю не так? Чому я вибрала собі саме цього чоловіка? Чому я погодилася жити з людиною, яка мене не влаштовує, а може і я не влаштовую його? Чому всі мої відносини практично нічим один від одного не відрізняються? Невже я не гідна щастя?
насправді, вам треба пройти всього лише кілька простих кроків:
вас чекаємо 9 відео з вправами і техніками:
Таня Давидова
Зрозумілий жіночий психолог
Привіт! Я Таня Давидова-зрозумілий жіночий психолог. В даний час живу Празі (Чехія).
3 роки працювала, як головний Корпоративний тренер і коуч в компанії "Альфа-банк" Москва. З 2013 року - жіночий коуч
Більше 2000 годин особистих консультацій
Автор проекту для жінок" Кава з коучем", який налічує вже 1500 зареєстрованих учасниць
Автор і ведуча онлайн курсу" жінка без сумнівів", який пройшли понад 600 дівчат
Автор і ведуча реаліті-тренінгу"Тиждень жіночої енергії". У першому потоці було понад 1500 учасниць
Я допомагаю дівчатам досягати цілей по-жіночому, розібратися в собі і в стосунках з оточуючими.
я розповідаю, як:
освобод️звільнитися від вантажу минулого
почувствовать️відчути легкість і приплив сил відчути внутрішню опору ️ ️ успішно і по-жіночому досягати своїх цілей
получать️отримувати у своєму житті більше фарб
ощущ️відчувати приплив енергії
принимать️приймати своє тіло і сексуальність
- розібратися в собі-поісследовать особливості свого внутрішнього світу
- зрозуміти, чому і як ви вибираєте собі партнера і які відносини хочете мати в житті
- виявити свій основний життєвий сценарій побудови відносин
- знайти підходящу для вас модель відносин
- переписати невдалий сценарій ваших відносин на вдалий
вас чекаємо 9 відео з вправами і техніками:
- криза у відносинах. Що це? Катастрофа чи можливість?
- П'ять мов любові
- повертаємо смак прісним відносинам
- яких чоловіків ми притягуємо? Закони повтору
- Коучинг відносин. Реальні історії
- Як дізнатися перспективні ваші відносини з чоловіком
- сексуальність. Про що мовчать чоловіки
- Як розв'язати сильну емоційну прихильність
- Як позбутися від ревнощів
Таня Давидова
Зрозумілий жіночий психолог
Привіт! Я Таня Давидова-зрозумілий жіночий психолог. В даний час живу Празі (Чехія).
3 роки працювала, як головний Корпоративний тренер і коуч в компанії "Альфа-банк" Москва. З 2013 року - жіночий коуч
Більше 2000 годин особистих консультацій
Автор проекту для жінок" Кава з коучем", який налічує вже 1500 зареєстрованих учасниць
Автор і ведуча онлайн курсу" жінка без сумнівів", який пройшли понад 600 дівчат
Автор і ведуча реаліті-тренінгу"Тиждень жіночої енергії". У першому потоці було понад 1500 учасниць
Я допомагаю дівчатам досягати цілей по-жіночому, розібратися в собі і в стосунках з оточуючими.
я розповідаю, як:
освобод️звільнитися від вантажу минулого
почувствовать️відчути легкість і приплив сил відчути внутрішню опору ️ ️ успішно і по-жіночому досягати своїх цілей
получать️отримувати у своєму житті більше фарб
ощущ️відчувати приплив енергії
принимать️приймати своє тіло і сексуальність
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/tatiana_davydova_veb1/#instructor-1