Що нового?

Набір учасників [Udemy] почни бізнес на Wildberries (Олексій Морозов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 659 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

За 2 тижні ти навчишся затребуваною професії, яка дозволить тобі відкрити свій online бізнес на Вайлберіз

опис
Давно замислюєтеся запустити свій інтернет-магазин або почати свій бізнес?

Або може знайти додатковий дохід?

Але занадто багато розрізненої інформації навколо?

Багато негативних відгуків?

Не знаєте, з чого потрібно почати?

дозвольте я допоможу вам почати і разом пройдемо такий шлях:

Визначимося, з ким співпрацює wildberries і яку юридичну особу краще відкрити саме вам, так як ми розберемо всі плюси і мінуси кожної юридичної особи, ми знайдемо товари, які точно будуть продаватися і приносити прибуток, знайдемо надійних постачальників, я навчу вас правильно займатися ціноутворенням і закладати в ціну всі витрати, включаючи ті, які не видно відразу.

Ці знання є базовими для навалу будь-якого бізнесу, ви їх зможете застосувати в подальшому, якщо захочете запустити продажу на іншому маркетплейсі.

Я розповім, як правильно оформити картку товару, щоб вона кидалася в очі покупця і на що взагалі звертає увагу покупець.

Разом з вами створимо перші товари і першу поставку, а також, я розповім, як проходить відвантаження.

Розповім, як брати участь в акціях і виводити ваш товар в ТОП.

І звичайно ж, юридичні аспекти торгівлі на маркетплейсі - які підводні камені можуть бути і що потрібно мати, щоб убезпечити себе.

Не втрачайте час - приступайте до вивчення прямо зараз і отримаєте всю максимально детальну інформацію щоб нарешті почати заробляти, а не допускати помилки і не втрачати свої гроші рухаючись цим шляхом поодинці.

Відмінність підприємця від звичайного роботяги в тому, що він діє.

Не засувай свій бізнес на задній план!

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/wildberries-c/

Угорі