[Udemy] Польский язык: С нуля до Б1 (Никита Ильин)
Польська мова: з нуля до Б1
Повний курс польської мови для початківців: вся Граматика До B1 + лексика на всі популярні теми.
Автори: Микита Ільїн
Останнє оновлення: 03.2023
російський
Чого ви навчитеся
Вивчення повсякденної мови носіїв польської
Лексику за основними темами життя: Сім'я, Здоров'я, будинок, переїзд, Робота, Навчання, гроші
Граматику необхідну для правильного спілкування з жителями Польщі
Фрази і вирази використовуються в місцях: в Кафе, магазині, лікарні, роботі, Уженде
Вимога
Знання польської не потрібно, цей курс підійде початківцям з нуля і з початковими знаннями
Опис
Щоб вивчити польську мову-зовсім не обов'язково витрачати кілька років свого часу і ходити на різні курси, які будуть витягати з вас гроші.
Саме з цим стикалися і мої учні під час вивчення польської, тому курс "Польська мова: з нуля до B1" був створений спеціально для тих людей, які хочуть вчити польську мову швидко, ефективно і грамотно.
У моєму курсі я зібрав всі кращі практики викладання польської мови, які я сам освоював під час навчання в Ягеллонському університеті в Кракові і зробив з цього змонтований відеокурс, який націлений на навчання польської з повного нуля повній базі.
Курс з "Нуля до Б1" містить:
Вправи з відповідями, які потягнуть на окремий посібник, а саме 356-і це тільки в д / з!
Відповіді до кожної вправи, які ви зможете роздрукувати або завантажити на телефон
Конспекти з усією теорією, словами і правилами до кожного уроку
Додаткові матеріали для більш поглибленого вивчення мови
30 змонтованих відеоуроків які ви можете перемотувати і переглядати скільки завгодно разів!
Щоб Ваше навчання проходило ефективно і ненудно-до кожного відеоуроку я написав сценарій, який потім був зачитаний перед камерою, обрізав все зайве і залишив тільки найнеобхідніше для вашого успіху в польській мові!
Також, для більш глибоко вивчення, Ви отримаєте:
Повний план вивчення польської мови до рівня B1
Онлайн-сервіси, які допоможуть вам вивчити польську мову вдома
Детальну систему, за якою ви складете план вивчення польської за 4 місяці
Що ви дізнаєтесь на курсі?
Освоїте всю необхідну граматику для рівнів A1, A2 і частково B1.
Навчіться описувати себе, людей, риси особистості, навколишні предмети і обставини.
Пройдете лексику необхідну для походу до лікаря, влаштування на роботу, подорожей і створення бізнесу.
Будете тренуватися аудіюванню на базі таких творів як Марсіанин, Хоббіт, Маленький принц, А також пісень відомих польських виконавців.
Розгляньте велику кількість стійких виразів, слів винятків, ідіом і сленгових фраз.
Виконайте більше 500 вправ під час курсу на теми: Зміна за відмінками, ступеня порівняння, вибір займенників, закінчення всіх частин мови, види числівників і багато інших.
Що Ви зможете після курсу?
Будете володіти польською мовою на рівні достатньому для будь-якої повсякденної комунікації
Зможете влаштуватися на роботу в польській компанії і укласти трудовий договір
Переїзд до Республіки Польща для тимчасового або постійного проживання
Почнете навчання в будь-якому з державних і приватних польських вузів
Пройдете інтерв'ю і подадіться на карту тимчасового або постійного проживання
Якщо перед вами стоїть мета - переїхати до Польщі і почати там нове життя, то цей курс одназначно вам з цим допоможе, почніть вивчення польської мови вже сьогодні.
"Життя - це як їзда на велосипеді. Щоб тримати рівновагу потрібно рухатися вперед"
- Альберт Ейнштейн
Для кого цей курс:
Бажаючі вивчити польську мову для працевлаштування в Польщі
Люди, націлені на переїзд з родиною до Польщі для проживання
Випускники / студенти, які бажають вступити до польського університету
Мандрівники і вивчають польську мову для себе
Польська мова: з нуля до Б1
Повний курс польської мови для початківців: вся Граматика До B1 + лексика на всі популярні теми.
Автори: Микита Ільїн
Останнє оновлення: 03.2023
російський
Чого ви навчитеся
Вивчення повсякденної мови носіїв польської
Лексику за основними темами життя: Сім'я, Здоров'я, будинок, переїзд, Робота, Навчання, гроші
Граматику необхідну для правильного спілкування з жителями Польщі
Фрази і вирази використовуються в місцях: в Кафе, магазині, лікарні, роботі, Уженде
Вимога
Знання польської не потрібно, цей курс підійде початківцям з нуля і з початковими знаннями
Опис
Щоб вивчити польську мову-зовсім не обов'язково витрачати кілька років свого часу і ходити на різні курси, які будуть витягати з вас гроші.
Саме з цим стикалися і мої учні під час вивчення польської, тому курс "Польська мова: з нуля до B1" був створений спеціально для тих людей, які хочуть вчити польську мову швидко, ефективно і грамотно.
У моєму курсі я зібрав всі кращі практики викладання польської мови, які я сам освоював під час навчання в Ягеллонському університеті в Кракові і зробив з цього змонтований відеокурс, який націлений на навчання польської з повного нуля повній базі.
Курс з "Нуля до Б1" містить:
Вправи з відповідями, які потягнуть на окремий посібник, а саме 356-і це тільки в д / з!
Відповіді до кожної вправи, які ви зможете роздрукувати або завантажити на телефон
Конспекти з усією теорією, словами і правилами до кожного уроку
Додаткові матеріали для більш поглибленого вивчення мови
30 змонтованих відеоуроків які ви можете перемотувати і переглядати скільки завгодно разів!
Щоб Ваше навчання проходило ефективно і ненудно-до кожного відеоуроку я написав сценарій, який потім був зачитаний перед камерою, обрізав все зайве і залишив тільки найнеобхідніше для вашого успіху в польській мові!
Також, для більш глибоко вивчення, Ви отримаєте:
Повний план вивчення польської мови до рівня B1
Онлайн-сервіси, які допоможуть вам вивчити польську мову вдома
Детальну систему, за якою ви складете план вивчення польської за 4 місяці
Що ви дізнаєтесь на курсі?
Освоїте всю необхідну граматику для рівнів A1, A2 і частково B1.
Навчіться описувати себе, людей, риси особистості, навколишні предмети і обставини.
Пройдете лексику необхідну для походу до лікаря, влаштування на роботу, подорожей і створення бізнесу.
Будете тренуватися аудіюванню на базі таких творів як Марсіанин, Хоббіт, Маленький принц, А також пісень відомих польських виконавців.
Розгляньте велику кількість стійких виразів, слів винятків, ідіом і сленгових фраз.
Виконайте більше 500 вправ під час курсу на теми: Зміна за відмінками, ступеня порівняння, вибір займенників, закінчення всіх частин мови, види числівників і багато інших.
Що Ви зможете після курсу?
Будете володіти польською мовою на рівні достатньому для будь-якої повсякденної комунікації
Зможете влаштуватися на роботу в польській компанії і укласти трудовий договір
Переїзд до Республіки Польща для тимчасового або постійного проживання
Почнете навчання в будь-якому з державних і приватних польських вузів
Пройдете інтерв'ю і подадіться на карту тимчасового або постійного проживання
Якщо перед вами стоїть мета - переїхати до Польщі і почати там нове життя, то цей курс одназначно вам з цим допоможе, почніть вивчення польської мови вже сьогодні.
"Життя - це як їзда на велосипеді. Щоб тримати рівновагу потрібно рухатися вперед"
- Альберт Ейнштейн
Для кого цей курс:
Бажаючі вивчити польську мову для працевлаштування в Польщі
Люди, націлені на переїзд з родиною до Польщі для проживання
Випускники / студенти, які бажають вступити до польського університету
Мандрівники і вивчають польську мову для себе
https://www.udemy.com/course/polski-s-nulya-do-b1/
Останнє редагування модератором: