Що нового?

Набір учасників [Udemy] повна щоденна торгова стратегія-вхід, Стоп і прибуток (Alex @ Pro Trading Edge)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 239 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
повна щоденна торгова стратегія - вхід, Стоп і прибуток - повна щоденна торгова стратегія-вхід, стоп і прибуток

Вивчіть повну торгову стратегію з високою прибутковістю від інституційного трейдера
Мова: Англійська + англ. субтитри

опис
Привіт
Я не навчаю схеми швидкого збагачення або не заробляю 1 000 000 доларів на рік.

Це дуже проста стратегія, вона має високий потенціал прибутковості при правильному використанні, а також залежить від активів, які ви будете використовувати.

Ми будемо дуже обережні при виборі активів, якими ми торгуємо, тому що активи переміщуються по-різному один від одного, тому стратегія буде мати різні налаштування для деяких з цих активів, як ви побачите. Це вирішить серйозне тестування.

Ми збираємося використовувати два індикатори одночасно, і я покажу вам додатковий індикатор для більш агресивних виходів. Ми також збираємося вивчити форму деяких свічок, але ми не проводимо аналіз свічок.

Ми будемо використовувати тільки денні свічки для входу, стоп-лосс і фіксації прибутку, тому ви можете собі уявити, що на завершення угоди піде кілька днів, а іноді навіть один тиждень або трохи більше. Чим більше буде потрібно, тим краще, тому що це означає більший прибуток, і ми збираємося повторно використовувати ризик для інших активів, як ви побачите в конкретному відео.

Денний таймфрейм має більш високу ймовірність, ніж будь-який інший таймфрейм, і може бути дуже прибутковим при правильному використанні, тому що це основний таймфрейм, який використовують банкіри та інституційні трейдери.

Я не викладаю рівні підтримки та опору, лінії тренду, цінові моделі або свічковий аналіз. Багато років тому я їх тестував і не знайшов там занадто багато. Також Я знаю, що серйозні інституційні трейдери, хедж-фонди та кванти не використовують ці методи. Вони концентруються на тому, що рухає ціною, і виходячи з цього будують свої стратегії.

У цьому курсі я викладаю не все, що я знаю про торгівлю. Я також займаюся внутрішньоденною торгівлею, тобто я відкриваю і закриваю угоди в один і той же день. Але це інший тип стратегії, і якщо я знайду час і побачу інтерес, Я, ймовірно, виберу інший курс з внутрішньоденною стратегією. Але я не вчу цього в цьому курсі.

*********************** чому ви навчитеся
  • повна система виграшних стратегій з живим тестуванням
  • я покажу вам, як входити, як виставляти стоп-лосс і як отримувати прибуток
  • перевіряйте ринок всього 5-10 хвилин в день після того, як ви освоїте курс
  • Торгуйте індексами, ETF, акціями та іншими активами з високим коефіцієнтом виграшу
  • Навчіться ґрунтовним навичкам торгівлі у трейдера, який працює з інституційними фондами
  • оволодійте ґрунтовними навичками управління торгівлею, управління ризиками та психології для торгівлі
вимоги
  • базові знання про торгівлю
  • базові знання комп'ютера
<клас div="bbcodeblock bbCodeQuote"> ****** https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/complete-trading-strategy-short-term-and-intermediate-term/

Угорі