Що нового?

Придбаний [[Udemy] Повне керівництво по Marvelous Designer 11 (Next tut Education Pvt.Ltd.)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1137 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 91 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

[Udemy] Повне керівництво по Marvelous Designer 11 (Nexttut Education Pvt.Ltd.)
Повне керівництво по чудовий дизайнер 11. Створюйте різні типи одягу для своїх 3D-персонажів.
чого ви навчитеся
  • Створіть будь-який тип одягу;
  • Створення реквізиту для персонажів;
  • Використовуйте свої власні аватари і моделі всередині MD;
  • Експорт анімованих симуляцій тканини;
  • "Арнольд".
вимоги
  • Чудовий дизайнер 11;
  • блендер або майя;
  • Zbrush і речовина не обов'язкові для глави 6.
Для кого цей курс
Цей курс призначений для студентів початкового рівня, які хочуть навчитися використовувати чудовий конструктор з нуля. Однак ми будемо висвітлювати багато інформації, яка повинна бути корисною для художників усіх рівнів. Ніякого попереднього досвіду не потрібно, однак базові знання інших 3D-програм будуть корисні для останньої глави.

опис
Вам важко створити реалістичний одяг для своїх персонажів? Хочете швидко і ефективно створити будь-який предмет одягу для свого виробництва? Якщо це так, то я вітаю Вас у Nexttuts повний посібник із Marvelous Designer 11.

Чому вам потрібно вчитися у мене:
Мене звуть Абрахам Ліл, і я маю 11-річний досвід роботи в галузі. Останні 7 років я допомагаю художникам почати своє в 3D-подорож. В даний час я керую власною незалежною студією в Мексиці, де ми надаємо послуги для місцевих галузей.

До кінця цього курсу:
  • Створіть різні типи одягу;
  • Будете розуміти принципи кравецької справи і те, що ми шукаємо при створенні тканини;
  • Чи зможете візуалізувати приголомшливі знімки ваших остаточних тканин.
Що я дізнаюся:
  • Чудовий інтерфейс;
  • Використання шаблону;
  • Принципи пошиття;
  • Середньовічний одяг;
  • Створення реквізиту;
  • Текстури;
  • Рендеринг.
Об'єм: 6,47 Гб.

курс англійською мовою

****** https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/complete-guide-to-marvelous-desinger-11/

Угорі