Що нового?

Придбаний [[Udemy] повний курс ChatGPT-вивчайте чат GT та оперативну інженерію (Мейк Уілер, Еван Уілер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

[Udemy] повний курс ChatGPT-вивчайте ChatGPT і оперативну інженерію (Майк Уілер, Еван Уілер, Майк Уілер медіа)

Цей курс ChatGPT постійно оновлюється найновішими оновленнями для ChatGPT та останніми досягненнями в оперативній розробці та дизайні. Замість того, щоб створювати десятки курсів ChatGPT, я додаю їх усі в один курс. Слідкуйте за новими курсами та вмістом, що додаються щотижня! Чат-чат від OpenAI швидко захопив світ штурмом. І з поважної причини! Чат GPT може писати вірші, короткі оповідання, хайку, біографії персонажів, комп'ютерний код і багато, багато іншого. У цьому курсі ми познайомимо Вас із ChatGPT, і ви зареєструєте власний безкоштовний рахунок. Ми використовуємо ChatGPT, щоб побачити, наскільки глибокою та широкою насправді є база для вивчення інструментів машинної мови. Попутно ми ознайомимося з деякими обмеженнями, які в даний час присутні в ChatGPT. Я покажу вам, як обійти ці обмеження, перебуваючи всередині них і подолавши їх, щоб покращити та розширити власне розуміння ChatGPT. Я також представляю вам платну версію ChatGPT OpenAI, яка називається ChatGPT Plus! Я протестував ChatGPT free проти ChatGPT Plus, щоб побачити, який з них швидший у тесті швидкості. У цьому курсі я також розповім вам, як ви можете зареєструватися в ChatGPT Plus. Приєднуйтесь до мене у вивченні ChatGPT сьогодні. Я навчив понад 230 000 студентів, як використовувати різні хмарні технології, і я хочу бути вашим гуру ChatGPT. Ви можете використовувати ChatGPT для написання листів для вас, покращення резюме та багато іншого. У цьому курсі ChatGPT для абсолютного новачка я покажу вам, як це робиться, і поведу вас на шляху до того, щоб стати досвідченим користувачем ChatGPT. Ніяких попередніх знань не потрібно. Все, що вам потрібно, - це підключення до Інтернету та пекуча цікавість до того, що ChatGPT може зробити для вас! Ви зацікавлені у використанні можливостей штучного інтелекту для створення природного, привабливого тексту? Якщо це так, то цей курс ChatGPT ідеально підходить для вас! У цьому курсі ви вивчите основи роботи з ChatGPT, сучасною мовною моделлю, розробленою OpenAI. Ви отримаєте практичний досвід використання ChatGPT для створення цілісного та природного тексту та вивчите багато можливостей використання цього інструменту в різних додатках. Протягом усього курсу ви матимете можливість застосувати свої нові навички на практиці за допомогою серії практичних вправ та проектів. Наші досвідчені інструктори забезпечать керівництво і підтримку на кожному етапі навчання, гарантуючи, що у вас буде міцна основа в ChatGPT. До кінця курсу ви матимете навички та впевненість у використанні ChatGPT для створення високоякісного тексту в різних налаштуваннях. Незалежно від того, чи є ви творцем контенту, маркетологом або просто цікавитеся потенціалом штучного інтелекту, цей курс дасть вам знання і навички, необхідні для досягнення успіху. В рамках цього курсу ви дізнаєтеся все про генеративний штучний інтелект. Ми також глибоко занурюємося в розробку та дизайн Chatgpt Prompt. Так що не чекайте-запишіться на наш курс ChatGPT для початківців вже сьогодні і відкрийте для себе всю міць цього неймовірного інструменту!

Курс англійською мовою.

****** https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/chat-gpt/

Угорі