Чого ви навчитеся
- Використання модуля Math.
- функції all () і any ()
- Докстринги та приємний друк даних.
- Робота з zip архівами, csv файлами, JSON файлами, конфігураційними і текстовими файлами, використовуючи Контекстний менеджер
- Робота з випадковими числами і генерація паролів.
- Робота з датою і часом (включаючи інтервали і просунуте форматування).
- профілювання програми за допомогою модуля cProfile.
- Як створювати таймери для вимірювання часу виконання частин програми.
- Генератори списків, множин, словників.
- Робота з рядками, включаючи просунуті методи інтерполяції, форматування і сирі рядки.
- ітератори та генератори (включаючи вдосконалені рішення).
- маніпулювання даними за допомогою модулів Operator і Array
- Принцип глибокого і неглибокого (поверхневого) копіювання.
- логування (включаючи просунуте логування).
- регулярні вирази (Метасимволи, якорі, квантори, а також просунуті конструкції).
- рекурсія.
- декоратори.
вимоги- Розуміння основ Python.
У цьому курсі я відповім на ті питання і закрию ті теми, які хвилювали мене самого коли я навчався Python, тому що я був на вашому місці і прекрасно розумію фрустрацію коли не можеш щось зрозуміти і тому я буду пояснювати навіть комплексні концепти саме так, як це допомогло мені самому колись їх засвоїти.
Кожен урок містить в собі Відео з докладним поясненням теми, після яких слідують тести або технічні завдання. Крім того, до кожного уроку додається конспект з кодом, який був в цьому уроці використаний.
Для створення цього курсу я використовував тільки найкращі матеріали, порівняв, перевірив особисто і вибрав найбільш ефективні, забезпечивши кожен урок не тільки відео-поясненням, а й безліччю практичних завдань і тестів, в тому числі і зі свого професійного досвіду.
По собі знаю, що докладні уроки від практикуючого програміста, підкріплені морем практичних завдань і тестів, з живим співтовариством, підтримкою і регулярними оновленнями курсу - кращий спосіб навчання!
Вас буде вчити реальний розробник з реальним багажем знань, як академічних так і заснованих на власному багаторічному досвіді в галузі.
Хочу побажати вам завзятості і запевнити вас, що по завершенню курсу, ви станете впевнено програмувати на Python і зможете сміливо аплікуватися на позиції розробника, але оскільки це все-таки просунутий курс з Python, то від вас очікується, що ви вже знайомі з основами мови, якщо ж ні, то я залишив для вас посилання на ресурси, які допоможуть вам почати.
Удачі, завзятості і давайте починати!
Для кого цей курс:- початківці розробники, які бажають поліпшити розуміння мови Python і зміцнити свої знання практикою
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/avecoder-advanced-python/