Що нового?

Придбаний [Udemy] Програмування на Python: повний курс Python Bootcamp 2023 (Андрій Думітреску)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 104.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Пітон з нуля. Вивчіть науку про дані та візуалізацію, автоматизацію, Excel, SQL та скребок за допомогою Python. 100% практичний досвід
*** повністю оновлено до 2023 року * * * цей курс Python Bootcamp охоплює всі основні теми Python, включаючи об'єктно-орієнтоване програмування, декоратори, роботу з Excel, роботу з базами даних, парсинг веб-сторінок, науку про дані з Pandas, візуалізацію даних за допомогою Plotly, автоматизацію мережі. , багатопроцесорність і багатопоточність і багато іншого!

Цей курс НЕ схожий на жоден інший курс програмування Python, який ви можете пройти в Інтернеті. Наприкінці цього курсу ви освоїте всі ключові концепції Python 3, починаючи з нуля, і станете одним з найкращих програмістів Python.

Ласкаво просимо на цей практичний курс програмування Python для вивчення Python, найбільш затребуваної мови програмування на ринку праці в 2023 році.

★★★★★ "Це єдиний курс, який вам потрібен, щоб опанувати всі ключові аспекти Python. Не шукайте інших курсів Python, тому що це марна трата часу". Даніель а.

★★★★★ "Цей курс Python, хоча я ще на півдорозі, є найкращим, що я коли-небудь бачив, тому я даю йому 5 зірок. Я зарахований ще на два курси Python в Udemy,і це найкорисніший. Так тримати!"Мальвін Арсео

★★★★★ "Це відмінний курс для всіх, хто хоче вивчити Python з нуля або просто освіжити знання мови. Все добре пояснено, і багато вікторин та вправ з кодування дуже корисні. Настійно рекомендується.

★ ★ ★ ★ ★ "В цілому відмінний курс Python, з додаванням безлічі додаткових деталей, щоб зробити його максимально повним. На даний момент я вважаю це найкращим курсом Python для тих, хто хоче дізнатися більше про цю тему". Рац Тамас

Цей курс, який викладає старший інженер-програміст та професійний тренер, є єдиним, який вам потрібен, щоб стати професійним програмістом Python. Після цього курсу Ви отримаєте глибокі знання основного і розширеного Python 3 і зможете перейти до конкретних напрямків: штучний інтелект (ШІ), Машинне навчання, наука про дані, Мережева Автоматизація або веб-розробка.

Чому цей курс програмування на Python?

Цей Python Bootcamp-це унікальний досвід на Udemy. Існує безліч існуючих курсів Python, з яких ви можете вибрати, але цей курс зовсім інший, оскільки за ним стоять багато років розробки та тестування.

Ви матимете доступ до моєї приватної та ексклюзивної спільноти Discord з десятками тисяч членів, щоб надати вам покращену, швидку та кращу підтримку щодо ваших питань, пов'язаних із курсом. Я завжди готовий проконсультувати Вас особисто і відповісти на будь-які Ваші запитання.

★★★★★ "Саме те, що потрібно для тих, хто знайомий з мовами програмування. Андрій занурюється в основи і дуже добре пояснює. Завдання корисні.

★★★★★ "Що я можу сказати, це відмінний курс. Добре пояснено, вікторини та вправи за кодом. Це актуально, і я отримую задоволення від вивчення Python. Ніяких жалю!"Адам Лео

Ви коли-небудь програмували раніше? Ви тільки починаєте програмувати на Python і хочете на практиці освоїти найбільш затребувані роботодавцями навички 2023 року? Ідеальний. Тоді цей курс точно для вас. Цей курс Python допоможе вам перейти від початківця до професіонала Python. Ви підвищите свою кар'єру завдяки практичним навичкам Програмування на Python!

А може, ви походите з інших мов програмування, таких як Java або C++, і хочете вивчити Python? Я тут, щоб допомогти вам, і ми зберемо всі частини разом. У цьому курсі програмування Python є все, що вам потрібно знати, щоб стати досвідченим розробником Python.

Ви матимете довічний доступ, і ви зможете повернутися назад і знайти певну бібліотеку Python або приклад у будь-який час. І не забуваймо, що якщо вам не сподобається курс, на Вас поширюється 30-денна гарантія повернення грошей, повне повернення коштів, без запитань!

У цьому курсі ви познайомитеся з найкращими практиками мови програмування Python і дізнаєтеся, як писати код в стилі "Pythonic". Разом ми заглибимося в Python, і ви досконально зрозумієте кожну ключову концепцію Python. Потім, пройшовши цей курс, ви зможете програмувати самостійно.

Цей курс заснований на Python 3 і не вимагає попередніх знань з програмування на Python. Все включено в курс. Цей курс Python для початківців швидко навчить вас мові Python.

Чому ви повинні вчитися у мене?

Я практик і ентузіаст. Ласкаво просимо в реальний світ! Я маю 20-річний досвід роботи інженером-програмістом. З тих пір, як я почав працювати з програмуванням та мережевими технологіями на початку 2000-х, я майже щодня використовую або вивчаю технології. У мене також є ряд сертифікатів з програмування або роботи в мережі: інструктор Інституту Python, маршрутизація та комутація Cisco CCNP, безпека CCNP, постачальник послуг CCNP та сертифікований сертифікований інструктор.

Я педагог, і я знаю, як зробити навчальний план. За останні 15 років я навчив сотні тисяч людей програмуванню та роботі з мережами.

Ви вивчите не тільки загальне Програмування на Python, але і просунуті концепції для реальних проектів. Після цього курсу ви освоїте всі ключові концепції Python 3.
чого ви навчитеся:
  • ви освоїте всі ключові концепції Python 3, починаючи з нуля. Попередні знання Python не потрібні.
  • для кожної ключової концепції Ви отримаєте високоякісне відео HD, розділ кодування, вікторину, практичні вправи та слайди.
  • отримайте повне уявлення про Python 3 з нуля. Напишіть професійний код PYTHONIC, використовуючи найкращі практики.
  • Навчіться працювати зі структурами потоку управління Python: if, for, while, break, continue, pass, винятки, блоки try-except-else-finally і т. д.
  • Освойте всі структури даних Python: рядки, списки, кортежі, Набори, словники.
  • Навчіться ефективно працювати з файлами Text і CSV (в тому числі за допомогою Pandas).
  • майстер автоматизації мережі за допомогою SSH, Paramiko, Netmiko, Telnet або послідовних з'єднань.
  • Навчіться працювати з модулями Pip і Python: Sys, Os, Subprocess, Shutil, Random, Decimal.
  • Дізнайтеся, як надсилати електронні листи за допомогою Python (SMTPLIB)
  • отримайте глибоке розуміння того, як використовувати багатопотоковість та багатопроцесорність у Python.
  • отримайте гарне уявлення про асинхронний ввід-вивід та про те, як створювати асинхронні програми на Python.
  • Навчіться користуватися бібліотекою запитів HTTP та BeautifulSoup та створіть автоматизовану програму для скребків веб-сторінок.
  • Навчіться працювати з базами даних SQL у Python.
  • Навчіться ефективно працювати з файлами Excel і автоматизувати завдання, пов'язані з електронними таблицями.
  • Навчіться аналізувати дані за допомогою Pandas.
  • Навчіться створювати інтерактивні діаграми з Plotly
  • придбайте необхідні навички Python, щоб перейти в певні галузі: штучний інтелект, Машинне навчання, наука про дані, Мережева Автоматизація, Інтернет.
  • отримайте глибоке розуміння декораторів, внутрішнього веселощів
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/master-python-programming-complete-python-bootcamp/

Угорі