Що нового?

Набір учасників [Udemy] Російська мова у віршах та іграх (Ольга Макушкіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Курс формування російської мови для дітей 6-9 років.

опис
Дикція і мова, логаритміка, музичний рахунок і ритм, смисли слів і поетичних образів.
Авторський курс творця школи" вірш " Ольги Макушкіної спеціально адаптований для дітей-білінгвів.
Даний курс підготовлений для дітей, які перебувають в дво - або багатомовному середовищі, а також з метою допомоги батькам в організації навчання російській мові.

Курс включає в себе
8 відео уроків,
8 веселих і незвичайних віршів, що читаються під сучасну електронну музику.

Зрозуміла і логічна структура уроків дозволяє всебічно забезпечити процес навчання російській мові, і досягати прогресу після кожного заняття.

Читання віршів з музикою і в ритм, весела анімація і текст на екрані, нестандартні дикційні і ритмічні вправи перетворюють навчання в гру, здатну повністю занурити і захопити дитину-білінгва в світ російської мови.

Крім збільшення активного словникового запасу і поліпшення дикції, на кожному уроці в максимально доступній і зрозумілій формі відбувається навчання музичному рахунку.

В курсі "Російська мова у віршах і іграх" використані вірші: Маші Рупасової, Тіма Собакіна, Романа Сефа, Юнни Моріц, Едуарда Укспенского.

структура уроків складається з 5 частин:
  • прочитання вірша під електронну музику, з одночасних поясненням складних або незрозумілих російських слів, використовуючи анімовані зображення-Мультфільми ;
  • дикційна розминка;
  • навчання музичному рахунку;
  • рольова гра;
  • ритмічна гра.
Унікальна методика школи" вірш", крім вивчення російської мови, спрямована також на формування творчої активності дитини і його впевненості в собі.

Кожна дитина з успіхом пройде курс як за допомогою батьків або педагогів, так і абсолютно самостійно.

Тривалість уроків 12-15 хвилин.
вітаю вас, друзі! Я-Ольга Макушкіна, творець школи "вірш" і автор унікальної методики розвитку дітей - читання віршів і художніх текстів з електронною музикою.

Більше 15 років я захоплено і натхненно працюю з дітьми, прагнучи Поділитися інформацією та досвідом, емоціями і відчуттями, зробити те, що мені видається найважливішим - дати можливість кожній дитині розкрити себе і набути впевненості.

Моє головне завдання-підтримати і направити, позбавити від страху помилок, навчити висловлювати свої думки і почуття за допомогою тіла, пластики, ритму і слів.

Я проводжу заняття з дітьми-білінгвами по всьому світу, Мої учні живуть в Америці та Китаї, Бельгії та Росії, Австралії та Англії, Норвегії та Новій Зеландії. На уроках ми вчимося логаритміки, музичного рахунку, розвиваємо мова, дикцію, відчуваємо ритми, пізнаємо смисли слів і поетичних образів, рухаємося і імпровізуємо.

Кожне заняття проходить весело, активно, легко, емоційно і з безсумнівною користю!
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/stixostep/

Угорі