Що нового?

Набір учасників [Udemy] розпис нігтів art line (Інна Ярмоленко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 401 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чому ви навчитеся

• підбір матеріалів та інструментів для розпису
  • техніка виконання тонких і витончених ліній в мініатюрі
  • побудова схем малюнка
  • 12 готових дизайнів, з докладним описом у відео форматі

вимоги
  • навички в малюванні не обов'язкові, впорається навіть новачок. для курсу знадобиться: гель лак, чорна гель фарба без липкого шару, кисть тонка 5/00
опис
Тонкі лінії присутні майже в будь-якому дизайні. Можуть служити основою дизайну або бути завершенням, акцентом. У цьому курсі ви побачите як однакових ліній складається малюнок. Іноді майстер ігнорує курс по тонких лініях, і вибирають більш складні курси. І тільки під час навчання приходить розуміння, що наскільки важливі базові знання. Курс ART LINE - це фундамент, який поставить вам руку і навчить розбиратися в матеріалах. Адже кожен майстер повинен володіти технікою тонких ліній. В рамках цього курсу ми пропрацюємо з вами 12 дизайнів, до кожного дизайну прорісуем схему і перенесемо її на тіпсу, збираючи тонкі лінії в композицію. Навчимося підбирати кисті і гель фарби для роботи, як зберігати і доглядати за кистями, що б вони служили вам дуже довгий час. Кожен урок записаний без прискорення, все як на живих курсах. Щоб закріпити результат, кожен дизайн я рекомендую промальовувати 3-5 а то і більше разів, але все індивідуально, так як у кожного різний досвід. І не забувайте що кращий вчитель-це практика! І ваші старання ніколи не будуть зайвими, адже завжди додаю черговий пункт в ваш прайс, що несе для вас додатковий дохід.

Якщо у вас виникатимуть питання, ви завжди можете звертатися, я завжди проконсультую. Так само буду дуже вдячна, якщо ви будете надсилати свої відпрацювання на перевірку.

Для кого цей курс:
  • майстри манікюру, і ті хто захоплюється розписом в мініатюрі, для тих хто хоче рости і розвиватися в своїй професії

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/art-line/

Угорі