Чому ви навчитеся
- Розробка шаблону для 1С-Бітрікс
- використання API Бітрікс
- проектування структури та інфоблоків сайту
- реалізація ТЕХНІЧНИХ SEO вимог до сайту
- Розробка повноцінного сайту на 1С-Бітрікс
4 розділів • 19 лекцій * загальна тривалість 7 год 40 хв
вимоги
- базові знання верстки (HTML, CSS, JS)
- базові знання PHP
В рамках мого курсу Ви розробите свій перший шаблон корпоративного сайту на 1С-Бітрікс з каталогом послуг, товарів, формами зворотного зв'язку та збору заявок. Вивчіть API, будете використовувати основні технології в розробці і термінологію 1С-Бітрікс. В результаті проходження курсу Ви зможете здати сертифікаційний тест на розробника Бітрікс, а також потрапити на стажування до нас в BrainForce.
Це базовий курс по роботі з 1С-Бітрікс, але його достатньо для отримання сильної бази. Далі ви зможете вже розробляти інтернет-магазини, модулі автоматизації та багато-багато іншого!
Ви навчитеся не тільки розробці, але і зрозумієте принципи проектування і архітектури майбутнього сайту, адже саме грамотна Архітектура допомагає на виході отримати саме той проект, який потрібен клієнту.
У цьому курсі не буде прикладів складної автоматизації, інтеграцій з різними системами, тут ви отримаєте саме базові навички, а питання автоматизації та інтеграцій ви зможете отримати в інших моїх курсах.
Курс складається з теоретичних блоків і практичних стрімів, в яких я особисто проходжу весь шлях розробки шаблону. У стримах будуть як легкі і прості рішення, так і тупики, і я показую, як виходжу з них.
Якщо ви далі захочете вдосконалюватися в темі Бітрікс-розробки - буду чекати вас у нас в BrainForce на стажуванні. Цілком можливо, що саме ви зможете стати частиною нашої крутої команди! Разом ми точно зможемо вирішувати глобальні завдання з автоматизації та веб-розробки!
Удачі у вивченні і в подальшій розробці! Я буду поруч і завжди допоможу!
для кого цей курс:
- веб розробники
- бажаючі вивчити 1С-Бітрікс
- бажаючі заробити на новому навику
- бажаючі пройти стажування і працювати в BrainForce
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/bitrix-template/#instructor-1