В рамках курсу будуть розглянуті всі аспекти 1C платформи, необхідні для початку повноцінної роботи програмістом в 1С
опис
Курс активно поповнюється! Найближчим часом з'явиться ще багато цікавого.
Пройшовши даний курс, будь-який початківець програміст зможе виконувати роботи з доопрацювань існуючих конфігурацій 1С, розробляти власні, влаштуватися на роботу програмістом або обслуговувати організації самостійно.
На курсі ми детально розглянемо всі необхідні для роботи програміста 1С питання. Особливістю 1С є низький поріг входу, і практично будь-яка людина без особливих знань в програмуванні або бухгалтерському обліку прослухавши цей курс зможе почати працювати з реальними завданнями. Проблема багатьох навчальних курсів-це навчання на штучних простих (часто матетатичних завданнях і прикладах). Це велика помилка. По собі знаю, як нас вчили програмувати в консолі, вирішувати нудні завдання з математики, а коли потрапляєш на реальні проекти - там все по-іншому. Тому в рамках курсу буду показувати саме, як вирішувати реальні завдання, ті, які зустрічаються найчастіше на практиці.
Почнемо з установки платформи 1С, створенні власної бази з нуля, розгортанні типових конфігурацій, вивчимо об'єкти метаданих 1С і як з ними працювати, вивчимо мову програмування, запити в 1С, вивчимо конструктор запитів, роботу з бухгалтерськими рахунками. Також ми розглянемо питання інтеграції 1С з іншими програмами, зокрема CRM Бітрікс24 і CMS Бітрікс.
Всі виконувані дії на екрані будуть зніматися на відео, Тобто ви будете бачити весь процес установки/налаштування/програмування в режимі реального часу, що є найбільш зручною формою для навчання.
Моєю перевагою є те, що я одночасно є розробником і викладачем, таким чином знаю що реально використовується на практиці і в типових існуючих конфігураціях і знаю як правильно донести це до початківців програмістів. Багато практикуючих програмісти багато знають, але не вміють передавати свої знання навчаються, їм важко розмовляти з новачками на простій мові. Я, будучи лектором з більш ніж 10-річним досвідом, добре знаю як правильно піднести матеріал, щоб він легко був зрозумілий слухачами курсу.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/1c-8-predpriyatie-programmirovanie/