Що нового?

Набір учасників [udemy] Розробник сайтів на Wordpress без знань коду (Лілія Бутрімова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чого ви навчитеся

• створювати сайти будь-якої складності на Wordpress
  • створювати інтернет-магазини на Wordpress
  • створювати сайти з 0 і до просування
  • особливості роботи з замовниками
опис
Курс навчить вас створювати сайти WordPress з нуля та без програмування. В даному курсі я постаралася вмістити всі необхідні знання, які потрібні на практиці при роботі з клієнтами. Ви не знайдете тієї інформації, яка вам не знадобиться.

Для кого цей курс. Курс розрахований як для тих, хто жодного разу не стикався з розробкою сайтів, так і для тих, хто вже створював якісь сайти на Wordpress. Ви поступово зможете освоїти велику і практично безмежну систему WordPress.

Мене звуть Лілія Бутрімова. За моїми плечима створення близько 50-ти сайтів на WordPress і Tilda, Спеціалізовані курси з WordPress, Створення сайтів, HTML, CSS, основ JS і PHP. Веду свій канал на Youtube і Instagram.

На WordPress можна розвиватися в багатьох напрямках і створювати найрізноманітніші сайти. На курсі ми освоїмо як створювати сайти, які можна продавати.

після закінчення курсу та виконання домашніх завдань ви зможете:
  • заробляти на створенні сайтів на WordPress
  • створювати лендінги, односторінкові сайти
  • створювати сайти-візитки, багатосторінкові сайти
  • створювати інтернет-магазини
  • розробляти блоги і т. д
  • Як працювати з замовником, як здавати йому роботу
  • також розповім як швидко знайти перші замовлення
я записала цей курс, так як вважаю - мені є, що вам розповісти і поділитися своїми навичками. Максимально простою мовою, я постаралася занурити вас в середу розробки сайтів.

Для кого цей курс:
  • фрілансери
  • початківці розробники
  • ті, хто хоче заробляти на створенні сайтів без знань коду
  • ті, хто хоче створити сайт для себе
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/wordpress-bigsite/#instructor-1

Угорі