Що нового?

Придбаний [Udemy] розстановки на ляльках і предметах (Світлана Єрещенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 478 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як навчитися бачити, що, насправді, відбувається і розуміти, чому люди роблять так, а не інакше.

для кого цей курс:
  • цей курс для всіх, хто хоче підвищити свою психологічну компетентність, стати впевненіше, знайти навик дослідження своєї життєвої ситуації за допомогою її моделювання за допомогою розстановок на предметах
  • хто щиро зацікавлений в особистісному зростанні і навчанні новим навичкам і компетенціям в сфері психології, психотерапії та коучингу.
  • всіх бажаючих розвинути і вдосконалити свій емоційний інтелект.
вимоги:
  • Для того, щоб успішно оволодіти пропонованими в курсі навичками, від Вас буде потрібно не якісь спеціальні здібності, знання або навички, а, скоріше, певні особистісні якості: допитливість, відкритість всьому новому і пристрасне бажання вникати в суть того, що відбувається з Вами і вашими партнерами по спілкуванню.
  • для практики вам буде потрібно всього кілька хвилин в день, щире бажання поліпшити своє життя і неупереджений погляд на те, що відбувається з Вами.
  • спробуйте відкритися нової унікальної інформації і радійте позитивним змінам, які будуть відбуватися з Вами.
чому ви навчитеся:
  • зможете досліджувати свою життєву ситуацію в цілому.
  • опануєте навиком бачити ... невидиме: відносини, почуття, прихильності, залежності, емоції і т. д.
  • Навчіться азам психологічної самодіагностики і самокорекції.
  • Навчіться, за допомогою розстановок на звичайних предметах, допомагати собі в розумінні того, що відбувається з Вами і вибирати найбільш правильне, доречне і корисну поведінку в конкретній ситуації.
  • Підсиліть свою інтуїцію і розвинете свій емоційний інтелект.
  • наважитеся допомагати друзям і знайомим в поліпшенні розуміння себе і оточуючих, у вирішенні повсякденних ситуацій і в прийнятті вірних рішень.
опис

"Я зовсім заплутався (заплуталася) ... що відбувається? Чому мені так погано?! І чому він (а) так чинить? Мені нічого не зрозуміло! Мені важко, я в паніці!

Невже все буде тільки погіршуватися?!
До кого б мені звернутися?!

Але Послуги психологів, психотерапевтів, екстрасенсів, коучів дорогі! І у мене немає часу! Реально, немає зараз можливості попрацювати з коучем, психологом, психотерапевтом...
А ситуація все загострюється!.. О-о-о!..

ЩО Ж РОБИТИ???"

Як це знайоме, чи не так?
Напевно, майже у всіх бувають подібні моменти...
І, мабуть, практично, кожному приходила в голову думка: ось, якби я САМ (А)міг (могла) розуміти те, що відбувається в моєму житті, справлятися з труднощами і приймати правильне рішення!

От би хоч трохи володіти здібностями і знаннями психологів, екстрасенсів, коучів, психотерапевтів!
Ех, як було б здорово! І економно для сімейного бюджету!
І з дому нікуди виходити за допомогою не треба – все, як то кажуть, "під рукою"

Так. Згодна. Я теж так думала 30 років тому. І хотіла зрозуміти все, що відбувається в мені і в оточенні.
"Так що ж робити?"- запитаєте ви.

Навчатися.
Вчитися самому розуміти те, що відбувається з тобою і з партнером (близькими, колегами, оточуючими).
Вчитися самому розвивати свої психологічні навички та вміння.
Вчитися самому приймати вірні рішення і домагатися їх втілення в життя.

Как?
Наприклад, за допомогою даного курсу.

Він складається з коротких навчальних відео, як за допомогою звичайних ляльок (або інших предметів) навчитися допомагати собі в розумінні того, що відбувається і побачити найбільш правильне, доречне і корисну поведінку в конкретній ситуації.

У процесі вивчення курсу Я допоможу вам навчитися розкривати ваш психологічний потенціал і застосовувати його в повсякденному житті.

А також ви зможете потренуватися в "ясновидінні" і "екстрасенсориці".

Адже ви б хотіли трохи відкрити таємницю, як "працюють" екстрасенси і ясновидці? І навчитися самому (ясно)бачити? І вміти самостійно розібратися в своїй ситуації, не оплачуючи чужі поради?

У цьому немає нічого містичного або надприродного – просто, більшість езотериків є хорошими психологами, саме психологічні знання дозволяють їм і "діагностувати" людину, і якісно впливати на його стан.

Так чому б нам не повчитися самим застосовувати до себе подібні знання і збільшити свої ресурси психологічної грамотності?

А також оволодіти методами допомоги самим собі?
Отже, вам це цікаво?

Да?
Тоді запрошую вас до навчання на курсі "розстановки на предметах"!

У ньому Я дам вам основні знання і навчу базовим навичкам по вмінню самому розуміти свій стан, свої відносини з оточенням, "бачити з боку" свою ситуацію в цілому за допомогою ляльок та інших простих предметів.

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/rasstanovki_na_predmetah/

Угорі