Що нового?

Придбаний [Udemy] сама собі майстер манікюру (Маргарита Дмитрієва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 537 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся

• вивчіть всі необхідні матеріали та інструменти для роботи. Зможете підібрати ідеальні ножиці для зрізу, базу відповідну для ваших нігтів та інші матеріали.
  • навчіться робити класичний манікюр без порізів і задирок як на лівій, так і на правій руці.
  • правильний тирса без шкоди для нігтів і точок вроста. Як зробити тирсу якщо нігті ростуть убік.
  • освоїте унікальну техніку вирівнювання і зможете зробити покриття гель-лаком максимально близько до кутикули.
  • Бонус відео-урок. Як виконати ремонт натуральних нігтів. Навчіться не зрізати ніготь під корінь, а збережіть довжину і відремонтуєте Ваш ніготь.
  • Бонус відео-урок. Як за допомогою гель-лаку створити камуфлюючу базу.
  • Бонус відео-урок. Зміцнення натуральних нігтів системою SSN (аналог IBX). Навчіться зміцнювати ламкі нігті після зняття нарощування. Нігті стануть міцними.
  • Бонус відео-урок. Як зробити безпечне і правильне зняття гель-лакового покриття.
  • Уроки структуровані за темами. І мають теоретичну і практичну частину.
вимоги
  • даний курс підходить: дівчатам, жінкам, а також початківцям майстрам, і майстрам самоучкам.
  • матусям в декреті і всім у кого немає часу на похід до майстра.
  • хто хоче спробувати освоїти нову професію майстра, але не знає з чого почати.
  • хто хоче безпечно і правильно вміти робити класичний манікюр з покриттям гель-лаком в домашніх умовах.
  • Курс "сама собі майстер манікюру" — це відмінна можливість перетворити хобі в професію.
опис
вітаю вас мої друзі!

Мене звати Маргарита Дмитрієва

У наш непростий час, вміти робити безпечний манікюр самій собі це величезний плюс до саморозвитку. Ви не будете залежати від майстра і у випадках, коли немає можливості потрапити на процедуру, зможете з легкістю привести свої руки в порядок.

Хто я?

Свій шлях в нігтьової індустрії я почала в далекому 2008 році. Ніколи не забуду день коли читала газету і побачила оголошення про курси з нарощування нігтів.

Два місяці я ходила на курси і отримала свій перший диплом про додаткову освіту. Це був час проб і помилок, де майстри на своїх помилках вчилися і доводили свою техніку до хорошого результату.

Класними майстрами не народжуються, ними стають набиваючи руку!

З тих пір було пройдено десятки курсів. Я відпрацювала свої техніки до автоматизму, і ідеальної носибельности. Як же добре, що зараз немає необхідності витрачати роки, щоб навчитися робити круті нігті. Просто потрібно пройти навчання у того, хто пройшов весь шлях сам. І завдяки своїм помилкам в минулому, не дасть Вам допустити ті ж.

Кому підходить курс:

Дівчатам які роблять манікюр самі собі, початківцям майстрам і майстрам самоучкам.
Матусям в декреті і всім у кого немає часу на похід до майстра.

Хто хоче безпечно і правильно вміти робити класичний манікюр з покриттям гель-лаком в домашніх умовах.

Хто хоче спробувати освоїти професію майстра, але не знає з чого почати.

В курсі 11 структурованих лекцій, які містять теоретичну і практичну частину.

Курс "сама собі майстер манікюру" відмінна можливість перетворити хобі в професію.

програма курсу:
Вивчіть всі необхідні матеріали та інструменти, навчитеся підбирати їх під себе

Вивчіть і освоїте базовий класичний манікюр

Дізнаєтеся структуру нігтьової пластини, з яких елементів складаються нігті

Навчіться робити правильний тирсу (квадратну і мигдальну форми)

Зможете підбирати базу під тверді, ламкі, і гнуться нігті.

Навчіться робити вирівнювання нігтьової пластини

Зможете робити покриття максимально близько до кутикули.

Навчіться робити зняття гель-лакового покриття без шкоди для натуральних нігтів

Для кого цей курс:
  • початківці майстри і майстри самоучки
  • дівчата, жінки віком від 18 до 50 років
  • бажаючі освоїти професію нейл майстра
  • дівчата, які хочуть стати нейл майстром, але не знають з чого почати
матеріали курсу

13 лекцій * загальна тривалість 2 год 16 хв

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/mama-manicura/

Угорі