Що нового?

Придбаний [Udemy] сторітеллінг: сильний текст від А до Я (Лада Хазанов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 313 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чого ви навчитеся
  • почнете писати навіть без досвіду і таланту
  • зможете ненав'язливо захоплювати увагу читача з першого слова
  • зрозумієте, де знаходити актуальні теми для щоденних постів
  • дізнаєтеся, як складати тексти для презентації бренду, продажу, залучення аудиторії і чим вони відрізняються один від одного.
  • вивчіть формули і сюжети, які допоможуть вам швидко писати захоплюючі пости
  • зможете писати продають тексти без досвіду в продажах
  • дізнаєтеся, як писати так, щоб вас почула саме ваша аудиторія
  • Навчіться розповідати про свій продукт цікаво
  • почнете помічати маніпуляції, які використовують ЗМІ для управління нашим вибором
чому ми розповідаємо історії, любимо їх читати чи слухати?
Ще до виникнення писемності наші предки передавали оповіді, легенди, пісні, зберігаючи все найважливіше в історіях. Спочатку в усній, потім в письмовій формі.

в історіях читач переживає емоції, бачить своє відображення, стикається з хвилюючими його питаннями і знаходить рішення.
  • ми замовляємо тур В Альпи ні заради Альп, а заради того, щоб пережити нові емоції: від пейзажів, снігу, швидкості.
  • йдемо в вишукані ресторани і пробуємо нові страви ні заради втамування голоду, в першу чергу, а заради нових відчуттів.
  • вивчаємо іноземні мови заради можливостей, які відкриються.
  • Записуємося в спортивні зали заради відчуттів в здоровому тілі, повному енергії.
про що мені писати?
  • У мене немає ідей.
  • Як писати про бізнес, щоб було цікаво читачеві?
  • У мене звичайнісіньке життя і біографія, про що розповідати?
  • потрібен талант, фантазія і здібності до продажу, а у мене немає.
  • історії - це ціла розповідь, я так не вмію...
дуже часто я чую подібні питання і сумніви від бізнесменів і тих, хто починає просувати себе в соцмережах самостійно.
Давайте розбиратися.

що цікаво моєму читачеві?
Уявіть, ви-не ви, а ваш потенційний клієнт. Навіть, знаєте, для наочності, візьміть дві пари тапок. Одні-ваші, професійні. Інші-клієнтські. Взуйте тапки клієнта і забудьте все, що ви знали як фахівець. З якими питаннями ви б зіткнулися? Що б вас хвилювало. Ось, хочете вікна пластикові поставити, шпалери переклеїти, ремонт зробити ... про що Гугл питати будете? А майстри? Фірму-виконавця?

а якщо немає таланту, щоб писати і" жилки " продавця?
Сторітеллінг, спрямований на продажі базується на формулі. Задайте потрібні питання, щоб захопити увагу, додайте емоцій, прикладів для достовірності, опрацюйте заперечення, спонукайте до дії. Для максимального ефекту використовуйте техніки НЛП в поєднанні з вашим особистим досвідом.

Не люблю довгі історії. Віддаю перевагу чітко і по справі.
Історія - це не завжди довго і довго. Вона може поміститися в парі абзаців і навіть пропозицій.

Хочу навчитися писати історії. Де брати ідеї?
Ваші діалоги з клієнтами, будинки, ситуації на роботі, вулиці, думки, ідеї, новини, історія одного дня, періоду життя. Все це може послужити базою для створення живих і чіпляють текстів.

У себе в блозі, я часто пишу про особисте, прості, життєві історії, які відбуваються зі мною кожен день. Це найкраща основа, кращий і невичерпне джерело для цікавих постів.

Впевнена, що і у вас є історії для розповіді
а значить ви можете навчитися:
  • просувати свої продукти online за допомогою текстів, щоб залучати більше клієнтів;
  • будувати особистий бренд;
  • щодня знаходити нові теми для цікавих постів;
  • залучати нову аудиторію і утримувати передплатників;
  • виділитися на тлі конкурентів;
  • розповісти про цінність свого продукту;
  • продавати, не продаючи.
запрошую вас на авторський курс "сторітеллінг: сильний текст від А до Я". У цьому курсі я об'єднала свій досвід, накопичений, за 20 років у творчості і 5 років в онлайн бізнесі, знання і результати з журналістики, теорії літератури, психології, НЛП, щоб поділитися ними з кожним з вас

Для кого цей курс:
  • підприємці
  • смм
  • копірайтери
  • блогери
  • контент-менеджери
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/all_about_storytelling/#instructor-1

Угорі