чому ви навчитеся
- Універсальнгая теорія розтяжки stretching самого гнучкого людини на планеті, занесеного в книгу рекордів Гіннеса
- для ознайомлення з теорією стретчінга (streetching) по атворской методики самого гнучкого людини на планеті немає особливих вимог і для того, що б зрозуміти зміст вам не потрібно проходити спеціально додаткову освіту.
Привіт! Мене звуть Комаха В'ячеслав, я з 2009 року треную за авторською методикою, яка дозволяє не гнучкому дорослій людині, яким я був стати гнучкіше і навіть - тренером зі стретчингу.
І так, ви тепер можете займатися у себе вдома разом зі мною. Це легко і просто. Представляю вам мої авторські відео-тренування зроблені з душею. У них весь мій досвід.
1) Перший курс складається з 4-ох 4 відео: Відео курс розвитку гнучкості тіла "Універсальний курс розвитку" складається з трьох окремих тренувань + теорія. Кожне тренування створена під кожен рівень початкової гнучкості окремо-взятої людини. З досвіду викладання з 2009 року я визначаю три основні види "початкової" гнучкості - тобто тієї гнучкості, з якою до мене приходять люди, або з якою звертаються до мене, бажаючи купити курс: "нульова", "Середня", просунута". Даний вигляді-курс спеціально адаптований під ці три основні види "початкової" гнучкості. Тривалість кожного тренування від 45 хвилин до 75 хвилин. У подарунок до даного курсу тренувань Ви отримуєте теоретичний тренінг всієї методики тривалістю півтори години.
2) другий вид відео уроків це 5 відео: Відео курс розвитку гнучкості тіла "гнучкість за 5 днів". П'ять коротких тренувань тривалістю в середньому близько 5-6-ти хвилин. Спрямованих на розвиток рухливості різних частин тіла кожен день, що дозволить зробити тренувальний процес і комфортним і позбавить від крепатурних відчуттів на наступний день. У комплекті 5 файлів: 5 тренувань, на кожен день тижня з суботою і неділею вихідними. Рекомендується" нульовому "і" середньому "рівню"початкової гнучкості". У подарунок до даного курсу тренувань Ви отримуєте теоретичний тренінг всієї методики тривалістю півтори години.
3) третій вид відео уроків це 3 відео: Відео курс розвитку гнучкості тіла "як сісти на шпагат". Шпагат - це потаємна мрія багатьох спортсменів: йогів, танцюристів, людей, які займаються бойовими мистецтвами, артистів ... В даний курс входить три файли: теорія і два тренування, тренування поздовжнього і поперечного шпагату. У комплекті є безкоштовна теоретична лекція тривалістю 31 хвилина.
4) четвертий відео-курс (1 відео) це теоретична лекція про вплив харчування на розтяжку. За 45 хвилин, ви дізнаєтеся, як правильно харчуватися для ефективного розвитку гнучкості тіла. У відео немає цитат з книг або" переказів", тільки ексклюзивна інформація, отримана на особистому досвіді Комахи В'ячеслава (учня М.Гусенгаджієва). Що, скільки і коли? У ролику лише конкретні поради, що допомагають правильно організувати раціон і час прийому їжі в процесі тренувань по розтяжці. Обговорюю такі питання: Як перестати залежати від їжі? Що є для розвитку гнучкості? Коли і скільки можна їсти? Як збільшити ефективність тренувального процесу? Відео-курс дає тільки слушні рекомендації: як стати гнучкіше і що для цього робити? Як правильно харчуватися? Голодувати чи ні? Як полегшити страждання від "харчової залежності"? Автор пропонує власний досвід і особисто перевірені відомості, розповідаючи: які продукти сприяють або шкодять розтяжці? Чи ефективно сухе голодування? Що потрібно для отримання максимальних результатів? Як зняти дизкомфортні стану і поліпшити самопочуття? Тут є багато інших корисних і важливих порад допомагають розвитку гнучкості. Схуднути: не легко і не просто, але це можливо!
5) П'ятий відео-курс (1 відео) - це теоретична відео-лекція тривалістю півтори години, запис тренінгу від 01.12.2018, який В'ячеслав проводив на честь свого 9-ти річчя тренерської практики. Відео-тренінг який я провів 01.12.2018 на честь річниці тренерської практики, тривалістю півтори години. На ньому я розповідаю про всі свої висновки про процес розвитку гнучкості тіла, за тривалої період викладання на практиці stretching і розтяжки для новачків і професіоналів. Про це тренінгу докладніше: в нього входять обговорення таких питань: — пасивна розтяжка. - Розтяжка швидко-боляче чи ні ? - Швидко тягнутися-ефективно чи ні ? За скільки часу можна сісти на шпагат? - Дихання в процесі стретчингу ? Регулярність і інтенсивність тренувань? Про два шляхи розвитку гнучкості тіла-діти і дорослі. Біль і печіння в розтяжці ? Травми в розтяжці? Хрускіт суглобів ? Стретчинг взимку і влітку — в чому різниця ? Харчування в розтяжці ? Чому одні і ті ж люди виконуючи одні і також вправу за ті ж терміни домагаються різних результатів ? Навіщо бачити остаточну мету яку хочете досягти в процесі розтяжки ? Свідомість і уважність і її роль у стретчингу ? Природжена і розвинена гнучкість ? Сон і stretching. Вплив часу доби на результативність тренувань? - Зусилля під час занять — їх види і градація ? Розтяжка вдома і з тренером ? Якщо не розтягнувся з дитинства чи можна розтягнутися в зрілому віці ? Всі діти гнучкі ?
Для кого цей курс:
- Так як даний курс універсальний, він підходить як для негнучких новачків, які хочуть стати гиючее, але всі спроби, пророблені до цього були не вдалі, так і для досвідчених практиків і тренерів йоги, стретчинга, бойових мистецтв, танців...
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/universal_theory/#instructor-1