Що нового?

Придбаний [[Udemy] Створіть 10 професійних додатків із розширеним графічним інтерфейсом на Python (Школа Хана)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 88 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Дізнайтеся, як створити програму Python для користувацького рівня та знайдіть щось нове зі своїх програм Python

Python є найбільш популярною мовою програмування в світі. Я бачив тисячі студентів, які пройшли базову частину в Python, але вони ніколи не використовували свої навички та концепції, щоб зробити щось професійно виглядаюче та просунутого рівня в мові Python. Будь-яка мова програмування марна. Коли ви починаєте свою професійну кар'єру, вам доручають створювати круті професійні програми, і саме для цього призначений цей курс.*****
У цьому курсі ми припускали, що Ви знайомі з основами мови Python або будь-якої іншої мови програмування, і що наша робота полягає в тому, щоб навчити вас використовувати мову Python для створення програм на основі графічного інтерфейсу професійного рівня. Настав час підвести підсумки до рівня, на якому ви можете створити круті програми в реальному часі.

Ми впевнені, що після народження Того курсу по пітону ви вчитеся, що тепер може бути причиною появи лобогого типу, що використовує мову програмування Python, і що саме в даний момент є основним програмістом, який знає, як використовувати мову для створення чогось нового. той.

Для кого цей курс:
  • все, що потрібно, це створити додаток для інтерфейсу користувача на Python.
  • будь-хто, хто хоче отримати план для створення будь-якої Програми на Python.
  • кожен, хто хоче навчитися програмувати на Python
  • Все, що потрібно зробити з Python, щось просте і доступне.
чого ви хочете дізнатися:
  • Студент буде створювати додатки для користувальницького інтерфейсу на Python
  • Студент може використовувати план для створення кращого додатка на Python.
  • навчитися програмувати на Python
  • Студент навчається в знаковій школі, навчений володінням Python.
обговорення
  • основи Python абобогого іншої мови програмування не потрібно.
матеріали курсу
13 розділів * 104 лекцій * загальна тривалість 20 год 51 хв
<ол>
  • важливі просунуті концепції, які вам необхідно зрозуміти
  • встановлення Python та налаштування IDE
  • додаток для автоматичного визначення номерних знаків на Python
  • масштабування клонування в Python
  • додаток для тестування швидкості набору тексту на Python
  • додаток для перекладу мови на Python
  • додаток для перетворення зображень на Python
  • Програма для завантаження фотографій профілю Instagram
  • ігровий додаток Brick Breaker на Python
  • система управління аптекою
  • додаток для аналізу чату WhatsApp
  • прискорений курс Python
  • графічний інтерфейс Python з Tkinter
[СПОЙЛЕР= "інормація"]

Школа Хана - Інженер-програміст, фахівець з даннимм і практикуючий

Я інженер-програміст і займаюся програмуванням з 9 класу. Я створив багато 2D та 3D-ігор, використовуючи найсучасніші ігрові двигуни, такі як Unity3D, SDL2, Libgdx.

Я також є майстром кодування на Андроїд, з++, Java, Python, з і мовами сценаріїв, які використовуються для розробки веб-сторінок, таких як HTML5 і коду JavaScript і РНР.*****
Я люблю навчати новачків, а також професіоналів. Я завжди намагаюся викладати щось нове і затребувані теми для своїх студентів. Я викладаю з пристрастю та метою! Кожен курс проводиться з думкою про моїх учнів. Я зрозумів, що удеми допомагають тим, хто вважає за потрібне вчитися. тому я тут.**********
курс англійською мовою .

****** https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/make-10-pro-advanced-gui-applications-in-python/

Угорі