Що нового?

Придбаний [Udemy] Створіть A. I. бота для заповнення тексту в чаті за допомогою Tkinter (Джон Елдер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

[Udemy] Створіть чат-бота для заповнення тексту за допомогою Tkinter (Джон Елдер)

У цьому курсі я навчу вас створювати графічні інтерфейси користувача для Python за допомогою TKinter і як підключати ці програми до API штучного інтелекту для завершення тексту OpenAI. Ви будете здивовані, наскільки швидко ви зможете створювати досить Класні програми! Ми будемо використовувати Python, Tkinter та CustomTkinter для створення класної програми чат-бота, яка підключається до OpenAI, творця ChatGPT. Ви зможете надсилати запитання, подібні до ChatGPT, безпосередньо зі свого додатка та отримувати відповідь, яка виводиться на екран вашого додатка. Ми будемо використовувати davinci-003, найсучаснішу модель, запропоновану OpenAI, щоб отримати наші відповіді. Нарешті, я розповім, як підключитися до OpenAI за допомогою ключа API, запитати движок і правильно проаналізувати відповіді. Якщо ви нещодавно познайомилися з ChatGPT і хочете навчитися програмно використовувати ці типи інструментів, то цей курс для вас! Ми будемо використовувати бібліотеку customTkinter, щоб наш додаток Tkinter виглядав трохи сучаснішим та професійнішим. Деякі люди думають, що Tkinter трохи старий і нудний на вигляд. Бібліотека CustomTkinter вирішує цю проблему дуже легко. У цьому курсі ми не будемо вдаватися до деталей customTkinter, ми просто будемо використовувати його фрагменти тут і там, щоб наш додаток виглядав більш сучасним. Тож якщо у вас немає досвіду роботи з customTkinter, у вас не виникне жодних проблем із продовженням; я проведу вас через це крок за кроком!

Курс англійською мовою.

****** https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/create-a-chatgpt-ai-bot-with-tkinter/

Угорі