Що нового?

Набір учасників [Udemy] створюємо неймовірну ілюстрацію в Adobe Draw на планшеті (Анна Шефер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 515 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чому ви навчитеся

• Навчіться легко і невимушено створювати ілюстрації, водячи по екрану планшета пальцем.
  • освоїте роботу з додатком Adobe Draw.
  • Навчіться грамотно готувати референс.
  • знайдете натхнення для ваших робіт.
  • дізнаєтеся, як легко поєднувати відтінки кольорів.
  • вивчіть прості правила композиції і розташування об'єктів в робочому полі.
  • насититеся ідеями і створите свій неповторний арт.
  • зрозумієте, що вашим талантом можна заробляти!
вимоги
  • Планшет, палець руки.
опис
Привіт, дорогий студент!

Просто, цікаво, багатогранно-три слова, які добре можуть описати цей курс. Запасайся гарячим чаєм, печивом і вирушай творити зі мною!

Я допоможу вам усвідомити свої можливості, відкрити величезний світ ілюстрації, квітів. Навчу обробляти і готувати до роботи фотографії. Навчу вільно володіти" пером", що писати буде за допомогою одного пальця руки. (Якщо у вас є пенсіл - заміни їм палець)

Багато часу не буде потрібно-на весь арт я витрачу годину часу, намалюємо черепаху, що несе на панцирі акваріум з рибкою в космосі.

Я розповім вам, як створити текстуру, неповторну, тільки твою! Як показати динаміку руху об'єкта в просторі, як відобразити стихію - повітря, вода. Як зробити скло? Легше легкого! Навчу вас поєднувати кольори, допоможу з ідеєю для першого проекту.

Від зачатка ідеї і до повної реалізації я буду поруч. Розповім про кисті, плями і заливки. Поділюся своїми роботами, які я роблю на замовлення. Хочеш отримувати гроші за свою творчість? І ти зможеш!

Впевнена, скоро всі побачать Ваші арти на рекламних щитах, візитках крутих фірм і може навіть по телевізору!

Бажаю удачі у всіх ваших проектах!

• Якщо ти в пошуках натхнення-тобі до мене!

• Якщо ти тільки купив планшет і хочеш помалювати-тобі до мене!

• Якщо ти художник і хочеш вивчити ілюстрацію-тобі до мене!
Для кого цей курс:
  • початківці художники
  • початківці ілюстратори
  • творчі особистості
  • дизайнери
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/adobe-draw_illustration_for_an_hour/

Угорі