Що нового?

Придбаний [[Udemy] створюйте онлайн-бізнес за допомогою ChatGPT, DALE+ AI Tools 2023 (Sev Gus)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 585 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
опис
Ласкаво просимо, дорогі учні!

Ви зацікавлені в тому, щоб навчитися взаємодіяти з інструментами штучного інтелекту, створювати добре написані підказки, вивчати онлайн-бізнес-прийоми і поради і створювати безліч джерел пасивного доходу з дому за допомогою інструментів штучного інтелекту? Якщо так, то цей курс для вас!

Протягом цього курсу ми розглянемо різні інструменти штучного інтелекту, включаючи ChatGPT, Midjourney, DALL-E, Pictory та інші. Записавшись на цей курс, ви отримаєте доступ до цінних прийомів та порад, яких я навчився за роки створення успішного онлайн-бізнесу.

На відміну від інших курсів, які розбиті на кілька частин, цей курс надасть все необхідне для вивчення основ побудови бізнесу онлайн + використання штучного інтелекту, щоб допомогти Вам у цьому. Як вчитель, я не приховую і не зберігаю в таємниці будь-яку інформацію, тому Ви побачите, як я відкрито ділюся всіма прийомами, які я знаю і використовую для побудови власного бізнесу.

Хвиля штучного інтелекту насувається, і кожен, хто хоче заробляти гроші в Інтернеті, повинен реагувати вже зараз. Можливості безмежні, і все, що вам потрібно зробити, - це оволодіти необхідними навичками для побудови бізнесу за допомогою інструментів штучного інтелекту. 2023 рік-це рік впровадження штучного інтелекту, і кожен майбутній онлайн-підприємець повинен використовувати ці інструменти якомога швидше.

На цьому курсі Ви отримаєте масу корисної інформації, і я доклав багато зусиль, щоб переконатися, що ви засвоїли основи та хитрощі, необхідні для успіху. Цей курс унікальний тим, що ви вивчите основи будь - якого бізнесу-крок за кроком Створіть свій веб-сайт, щоб у вас був необхідний набір навичок для створення декількох бізнесів. Фундамент + поради експертів = успіх.

Записавшись на цей курс, ви вирушите в подорож, відкривши багато можливостей для створення бізнесу та отримання пасивного доходу в Інтернеті. Ви будете вражені тим, чого штучний інтелект може допомогти вам досягти і як використовувати ці інструменти на свою користь. Ви також навчитеся відповідати фактам, щоб запропонувати більше бізнес - ідей-важлива навичка, яка допоможе вам рости та досягати більших результатів.

На додаток до основ, ви дізнаєтеся, як з'єднати інші точки для створення пасивних джерел доходу. Я поділюся хитрощами та порадами щодо пошуку прихованих Ніш, проведення досліджень за ключовими словами та темами, привернення уваги до довгих та коротких відео, пошуку джерел інформації для ваших онлайн-проектів тощо. І, звичайно, ви дізнаєтесь, як максимізувати свою впізнаваність та знайти потенційних клієнтів.

Навіть якщо ви не програміст або технічний експерт, ви можете почати створювати пасивні джерела доходу в онлайн-просторі. Багато платформ штучного інтелекту зручні у використанні і інтуїтивно зрозумілі, тому навіть новачки можуть швидко приступити до роботи. Використовуючи інструменти штучного інтелекту, ви зможете автоматизувати повторювані або нудні завдання, звільняючи свій час для того, щоб зосередитися на більш важливих речах.

До кінця цього курсу ви зможете створювати та керувати власними веб-сайтами, проводити правильні дослідження ключових слів та тем, знаходити невикористані ніші та успішно використовувати інструменти штучного інтелекту для отримання пасивного доходу. Ви дізнаєтесь, які онлайн-Компанії Ви можете створити за допомогою інструментів штучного інтелекту, включаючи ChatGPT. Ви зможете створити окремі джерела пасивного доходу або пов'язати їх з основами, які ви вивчите в цьому курсі.

Ви будете вчитися у людини, яка має багаторічний досвід створення успішного онлайн-бізнесу і яка прагне допомогти вам досягти такого ж рівня успіху.

Не дозволяйте цій золотій лихоманці з інструментами штучного інтелекту пройти повз вас і скористайтеся ними сьогодні. Запишіться на цей курс зараз і почніть створювати пасивні джерела доходу, про які ви завжди мріяли!
- ви опануєте найважливішим навиком взаємодії з інструментами штучного інтелекту – оперативним проектуванням.
  • Ви ознайомитеся з різними основними підказками для інструментів штучного інтелекту, щоб отримати найкращі відповіді, які допоможуть вам будувати свій бізнес в Інтернеті.
  • Ви дізнаєтеся, як крок за кроком створювати власні веб-сайти, інтегрувати доступні інструменти для отримання максимального трафіку, а потім використовувати веб-сайт для монетизації. - Ви відкриєте для себе такі інструменти, як ChatGPT, DALL-E 2, Midjourney, JasperAI та інші + дізнаєтеся, як використовувати їх найбільш ефективними способами для створення джерел доходу. - Ви дізнаєтеся мої головні поради та хитрощі з пошуку невикористовуваних ніш і дослідження ключових слів з низькою конкуренцією для побудови вашого бізнесу..
  • Ви відкриєте для себе безліч різних бізнес-ідей (+ з поворотом), які ви можете розпочати вдома за допомогою ChatGPT та багатьох інших інструментів штучного інтелекту.
  • Ви дізнаєтеся, як створювати і монетизувати довгі і популярні в даний час короткі відеоролики у вашій ніші або з використанням трендів.
  • Ви дізнаєтеся кілька способів створення бізнесу з дому з кожного методу, яким я ділюся.
  • Ви дізнаєтеся, як розпізнати низько висить фрукт, щоб ви могли створювати бізнес з такими можливостями..
  • Ви дізнаєтеся мої прийоми з пошуку потенційних клієнтів і замовниць після створення вашого бізнесу з використанням штучного інтелекту і джерел пасивного доходу.
  • Ви дізнаєтеся всі мої секрети побудови онлайн-бізнесу (більше 7 років в мережі, пройшов безліч курсів зі створення бізнесу)
  • вимоги
  • Ніяких передумов або досвіду не потрібно, оскільки ви знайдете детальні пояснення.
- ви опануєте найважливішим навиком взаємодії з інструментами штучного інтелекту – оперативним проектуванням.
  • Ви ознайомитеся з різними основними підказками для інструментів штучного інтелекту, щоб отримати найкращі відповіді, які допоможуть вам будувати свій бізнес в Інтернеті.
  • Ви дізнаєтеся, як крок за кроком створювати власні веб-сайти, інтегрувати доступні інструменти для отримання максимального трафіку, а потім використовувати веб-сайт для монетизації. - Ви відкриєте для себе такі інструменти, як ChatGPT, DALL-E 2, Midjourney, JasperAI та інші + дізнаєтеся, як використовувати їх найбільш ефективними способами для створення джерел доходу. - Ви дізнаєтеся мої головні поради та хитрощі з пошуку невикористовуваних ніш і дослідження ключових слів з низькою конкуренцією для побудови вашого бізнесу..
  • Ви відкриєте для себе безліч різних бізнес-ідей (+ з поворотом), які ви можете розпочати вдома за допомогою ChatGPT та багатьох інших інструментів штучного інтелекту.
  • Ви дізнаєтеся, як створювати і монетизувати довгі і популярні в даний час короткі відеоролики у вашій ніші або з використанням трендів.
  • Ви дізнаєтеся кілька способів створення бізнесу з дому з кожного методу, яким я ділюся.
  • Ви дізнаєтеся, як розпізнати низько висить фрукт, щоб ви могли створювати бізнес з такими можливостями..
  • Ви дізнаєтеся мої прийоми з пошуку потенційних клієнтів і замовниць після створення вашого бізнесу з використанням штучного інтелекту і джерел пасивного доходу.
  • Ви дізнаєтеся всі мої секрети побудови онлайн-бізнесу (більше 7 років в мережі, пройшов безліч курсів зі створення бізнесу)
  • ділення
    [*]Ви ознайомитеся з різними основними підказками для інструментів штучного інтелекту, щоб отримати найкращі відповіді, які допоможуть вам будувати свій бізнес в Інтернеті.
    [*]Ви дізнаєтеся, як крок за кроком створювати власні веб-сайти, інтегрувати доступні інструменти для отримання максимального трафіку, а потім використовувати веб-сайт для монетизації. - Ви відкриєте для себе такі інструменти, як ChatGPT, DALL-E 2, Midjourney, JasperAI та інші + дізнаєтеся, як використовувати їх найбільш ефективними способами для створення джерел доходу. - Ви дізнаєтеся мої головні поради та хитрощі з пошуку невикористовуваних ніш і дослідження ключових слів з низькою конкуренцією для побудови вашого бізнесу..
    [*]Ви відкриєте для себе безліч різних бізнес-ідей (+ з поворотом), які ви можете розпочати вдома за допомогою ChatGPT та багатьох інших інструментів штучного інтелекту.
    [*]Ви дізнаєтеся, як створювати і монетизувати довгі і популярні в даний час короткі відеоролики у вашій ніші або з використанням трендів.
    [*]Ви дізнаєтеся кілька способів створення бізнесу з дому з кожного методу, яким я ділюся.
    [*]Ви дізнаєтеся, як розпізнати низько висить фрукт, щоб ви могли створювати бізнес з такими можливостями..
    [*]Ви дізнаєтеся мої прийоми з пошуку потенційних клієнтів і замовниць після створення вашого бізнесу з використанням штучного інтелекту і джерел пасивного доходу.
    [*]Ви дізнаєтеся всі мої секрети побудови онлайн-бізнесу (більше 7 років в мережі, пройшов безліч курсів зі створення бізнесу)
курс англійською мовою
****** https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/build-online-businesses-passive-income-with-ai-tools-2023/

Угорі