[Udemy] текстурування сцени за допомогою Substance 3D Painter (Хамідреза Афшарі)
Вимоги
Опис
чого ви навчитеся
- Текстурування всієї сцени від початку до кінця
- Виготовлення користувальницьких матеріалів і масок
- Рендеринг з використанням Движок рендеринга Арнольда
- Робота з великомасштабною сценою
- Базові знання про Substance 3D Painter
- У вас повинен бути встановлений Substance 3D Painter версії 8.1.3 і вище.
- Цей курс не охоплює частину моделювання. Курсові 3D моделі включені в файли проекту
- Більше 6 годин повністю озвученого відеоуроку
- 3D сцена
- Я очікую, що у вас є необхідний досвід текстурування.
- На вашому комп'ютері повинен бути встановлений Substance 3D Painter 8.1.3 і вище.
Я вирішив зробити базовий курс на основі одного з моїх попередніх підручників ZBrush.
Цей курс розроблений, щоб навчити вас працювати з останньою версією 3D-художника.
що я дізнаюся
- Підготовка 3D-сцени до текстурування
- Створення користувальницьких матеріалів в Substance 3D Painter
- Експорт текстур
- Рендеринг з використанням Арнольд Рендерер
- Цей курс призначений для 3D-художників, зацікавлених у текстуруванні повної сцени за допомогою Substance 3D Painter.
чому вам потрібно вчитися у мене
Мене звуть Хамідреза, і я вже близько 8 років працюю з 3D-художником у галузі анімації та візуальних ефектів. Я працював над багатьма короткими анімаційними фільмами та кількома довгими анімаційними фільмами.
про Substance 3D Painter
Речовина 3D Painter широко використовується у виробництві ігор та фільмів, а також у дизайні продуктів, моді та архітектурі. Це універсальний додаток для створення 3D-текстур для творчих професіоналів у всьому світі.
Художник допоможе вам досягти бажаного вигляду, від дизайну продукту до реалістичних ігор до візуальних ефектів для таких проектів, як Стилізована анімація.
Сучасне Вікно перегляду в художник показує всі ваші художні рішення в режимі реального часу. Повторюйте складні матеріали з поліпшеним освітленням і тінями, роблячи текстурування ще більш творчим і безболісним. Ви навіть можете попередньо переглянути свою модель у ввімкненому режимі відстеження шляху.
Об'єм: 4,8 Гб.
курс англійською мовою
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/texturing-a-scene-with-substance-3d-painter/