[Udemy] Тестирование с нуля. Web, Mobile, Postman, Jmeter (Николай Смирнов)
Тестувальник з нуля. Професія QA Engineer
чому ви навчитеся:
Коли я тільки починав розвиватися в сфері тестування, то зіткнувся з проблемою відсутності в російськомовному YouTube якісних і доступних матеріалів по даній темі. Саме ця проблема стала поштовхом до створення каналу. Мені подобається постійно розвиватися, і ще більше задоволення приносить те, що я можу ділитися своїми знаннями з іншими — тими, хто тільки починає свій шлях у світ IT. До речі, один з найпростіших спосіб потрапити в світ IT — це якраз QA.
У цьому курсі ви будете вивчати виключно практичну частину тестування веб-сайтів і мобільних додатків. Курс складається з коротких відеороликів, в кожному з яких я знаходжу баги за допомогою різних інструментів для тестування.
Даний курс знаходиться у відкритому доступі на моєму каналі. Навіщо я розмістив свій курс на Udemy?
Udemy-це чудова платформа, яка дозволяє мені допомогти Вам у навчанні та поділитися своїми додатковими матеріалами. А головне: після закінчення курсу Ви отримаєте сертифікат, що підтверджує навчання!
в рамках курсу ми розглянемо наступні теми:
Даний курс підходить тим, хто не має ніякого досвіду в тестуванні, але прагне освоїти професію QA manual. Також він буде корисний для тих, хто бачить свій подальший розвиток в Automation.
Після проходження курсу ви освоїте принципи тестування веб-сайтів і мобільних додатків, навчитеся працювати з API, правильно оформляти баг-репорти і чек-листи, отримаєте практичні навички роботи з Jira.
для кого цей курс:
- практиці веб-тестування
- практиці мобільного тестування
- Написання тест-планів, тест-стратегій, тест-кейсів, чек-листів
- Негативному та позитивному тестуванню
- крос-браузерне тестування
- тестування адаптивних веб-сайтів під різні пристрої
- функціональному та нефункціональному тестуванню
- робота з DevTools
- XSS-тестування
- робота з Jira
- базову теорію тестування.
Коли я тільки починав розвиватися в сфері тестування, то зіткнувся з проблемою відсутності в російськомовному YouTube якісних і доступних матеріалів по даній темі. Саме ця проблема стала поштовхом до створення каналу. Мені подобається постійно розвиватися, і ще більше задоволення приносить те, що я можу ділитися своїми знаннями з іншими — тими, хто тільки починає свій шлях у світ IT. До речі, один з найпростіших спосіб потрапити в світ IT — це якраз QA.
У цьому курсі ви будете вивчати виключно практичну частину тестування веб-сайтів і мобільних додатків. Курс складається з коротких відеороликів, в кожному з яких я знаходжу баги за допомогою різних інструментів для тестування.
Даний курс знаходиться у відкритому доступі на моєму каналі. Навіщо я розмістив свій курс на Udemy?
Udemy-це чудова платформа, яка дозволяє мені допомогти Вам у навчанні та поділитися своїми додатковими матеріалами. А головне: після закінчення курсу Ви отримаєте сертифікат, що підтверджує навчання!
в рамках курсу ми розглянемо наступні теми:
- Практика веб-тестування
- практика мобільного тестування
- Принципи тестування
- Написання тест-планів, тест-стратегій, тест-кейсів, чек-листів
- негативне та позитивне тестування
- крос-браузерне тестування
- тестування адаптивних веб-сайтів під різні пристрої
- функціональне та нефункціональне тестування
- тестування валідації форм
- тестування оплати
- робота з DevTools
- XSS-тестування
- робота з Jira
- огляд Trello
- робота з баг-репортами
- робота з Android Studio
- робота з Fiddler
- робота Charles Proxy
- робота з Jmeter, навантажувальне тестування
- робота з Postman і тестування API
- огляд протоколів HTTP і HTTPS
- огляд мов верстки HTML5 та CSS3
- навчання побудові процесів тестування
- Game testing
- робота з SEO: Screaming frog SEO
Даний курс підходить тим, хто не має ніякого досвіду в тестуванні, але прагне освоїти професію QA manual. Також він буде корисний для тих, хто бачить свій подальший розвиток в Automation.
Після проходження курсу ви освоїте принципи тестування веб-сайтів і мобільних додатків, навчитеся працювати з API, правильно оформляти баг-репорти і чек-листи, отримаєте практичні навички роботи з Jira.
для кого цей курс:
- це курс призначений для тих, хто починає свій шлях в QA.
https://www.udemy.com/course/web-mobile-testing/#instructor-1
Останнє редагування модератором: