Що нового?

Набір учасників [Udemy] UI/UX дизайн від А до Я (Данила Петров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 515 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся

• UI UX від основ до профі
вимоги
  • ні
опис
Цей курс дозволить вам розвинути свої навички дизайну інтерфейсу користувача, і ви зможете додати дизайнера інтерфейсу користувача до свого резюме та почати залучати клієнтів до своїх навичок.

Що ви вивчите:

• Психологія кольору.

• UI дизайн професійно.

• Робота з типографікою.

• критичне мислення.

• Дизайн користувальницького інтерфейсу.

• дослідження користувацького досвіду.

• процеси проектування.

• Як працює людське сприйняття.

• підвищена креативність.

• Прикладна психологія в дизайні.
ви хочете стати UI/UX дизайнером, але не знаєте, з чого почати? Цей курс дозволить вам розвинути свої навички дизайну інтерфейсу користувача, і ви зможете додати дизайнера інтерфейсу користувача до свого резюме та почати залучати клієнтів до своїх навичок.

Я розгляну всі основні інструменти, необхідні для створення чудового інтерфейсу користувача (UI) та взаємодії з користувачем (UX).

Розділ Основи дизайну охоплює всі необхідні принципи, в тому числі: макет, іконографію, типографіку, колірний контраст, композицію, інтервал і т. д.

Одна з цікавих частин процесу проектування користувацького досвіду — це мікровзаімодействія.

Ці проблеми створюють нові проблеми, для вирішення яких потрібен новий вид команди дизайнерів. Ці команди дизайнерів повинні розуміти складний спектр поведінкової психології, сприйняття, творчості та бізнесу. Їм потрібно зрозуміти, що було раніше, адже історія дизайну почалася не з iPhone. Історія продуктового дизайну почалася з історії продуктів!

Я створив майстер-курс з дизайну цифрових продуктів, щоб заповнити багато отворів в інших курсах дизайну продуктів, з цієї причини я вважаю, що це буде корисним для досвідченого дизайнера. Я також створив його для новачків, тому, якщо ви ніколи нічого не проектували, ви будете просто вдома (а все щось проектували раніше, ви просто цього не знаєте!).

Окрім дизайнерів, я мав на увазі всіх людей, які займаються проектами, керують, володіють або розробляють цифрові продукти. Я вважаю, що є багато цікавих матеріалів, які допоможуть всьому бізнесу по-іншому поглянути на створення цифрових продуктів.

для кого цей курс:
  • молодший або початківець дизайнер продукту.

• власники продуктів або менеджери.

• дизайнери користувацького досвіду.

• дизайнери користувальницького інтерфейсу.
Для кого цей курс:
  • початківці дизайнери
  • початківці розробники, які бажають навчиться UI UX
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/uiux-she/

Угорі