чому ви навчитеся
- як адаптувати унікальний дизайн не застосовуючи bootstrap сітку
- тонкощі створення адаптивної мобільної версії сайтів
- тонкощі створення адаптивної планшетної версії сайтів
- тонкощі створення адаптивного разрешеніея 1920 +
- для дизайнерів: необхідний досвід роботи в Figma над створенням сайтів з нуля
- для програмістів-верстальників: необхідний досвід роботи з макетами сайтів (Figma, Sketch, XD)
Я ділюся знаннями і своїм напрацьованим досвідом по створенню адаптивних макетів сайтів від мобільної версії до дозволу 2560. Як не втрачати функціонал і не залежати від верстки mobile first, а також де надихатися і як тестувати свої проекти.
Курс складається з 10 уроків, які займуть не більше 10 годин Вашого часу, а отримана інформація відкриє вам двері в світ унікальних і дорогих проектів, які ви зможете створювати без праці.
Ви можете володіти мистецтвом веб-дизайну на професійному рівні, а можете бути випускником стандартного курсу з веб-дизайну з базовим набором навичок-даний матеріал стане в нагоді всім і кожному.
Програмістам-верстальникам варто подивитися даний матеріал для знаходження "спільної мови" в дизайнерами, як наслідок створення "робочої" команди з усього двох осіб для подальшої роботи по створенню дорогих і ні з чим не порівнянних сайтів "під ключ". Від дизайну до здачі робочого сайту.
Даний матеріал є частиною загального курсу з підвищення кваліфікації для веб-дизайнерів, UI/UX і CX дизайнерів. Я даю тільки свої власні працюючі знання і досвід, які накопичилися за 15 років моєї роботи над реальними проектами. Такої інформації ви не отримаєте на загальнодоступних ресурсах, оскільки більша частина з них – це симбіоз графічного, шрифтового та діджитал дизайну.
З нетерпінням чекаю кожного з Вас і буду шалено рада подивитися виконане вами завдання по закінченню перегляду курсу. Ви зможете отримати від мене конкретні коментарі та правки по вашому макету. Або, хто знає, Може ви вразили мене настільки, що я відразу ж запропоную вам роботу в нашій команді MISSOFFDESIGN. Дерзайте!
Для кого цей курс:
- Матеріал рекомендується дизайнерам сайтів і інтерфейсів, які бажають малювати сайти вручну, без шаблонів
- рекомендується програмістам-верстальникам сайтів для розуміння як будується логіка створення адаптивного сайту з унікальним (нешаблонний) дизайном
- буде цікаво всім початківцям дизайнерам сайтів і інтерфейсів, бажаючим створювати унікальні проекти, не витрачаючи час на вивчення роботи над шаблонними сайтами
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/figma-ft/