Що нового?

Набір учасників [Udemy] Unreal Engine для початківців російською мовою (Віталій Ковальов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 401 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
опис
Курс спеціально підготовлений для людей будь-якої професії і віку. В якості початкових знань досить тільки знання шкільної математики.

На цьому курсі ви створите класику 90 - х і початку 00-х: аркадний авіашутер і арканоїд. Ви познайомитеся з основами взаємодії об'єктів між собою і зможете налаштувати поведінку кожного об'єкта в залежності від конкретної ігрової ситуації.

чому варто вибрати Мій курс:
  • Якщо ви завжди мріяли робити власні ігри, але не знаєте з чого почати.
  • даний курс є відмінним стартом для переходу в сферу Game Development
  • кожен урок записаний без вирізок, тому ви не пропустите жодної деталі.
  • Якщо ви ніколи не користувалися движком Unreal Engine 4, то я радий поділитися з вами посиланням на свій Telegram-канал(посилання в вітальному відео), де ви знайдете основи роботи з движком. Вам не доведеться шукати інформацію на сторонніх ресурсах, так як я зібрав всю необхідну інформацію в одному місці.
чого ви навчитеся:
  • створювати і використовувати різні типи змінних, виконувати звернення до значень змінних і витягувати їх
  • користуватися функціями та евентами
  • створювати блюпринти, додавати логіку роботи та взаємодії між ними
  • використовувати таймери
  • працювати з делегатами (Event Dispatcher)
  • автоматизувати наповнення рівня
  • розбиратися в основних видах блюпринтов і їх призначення
  • додавати логіку появи об'єктів на рівні
  • працювати з системою частинок (Particles) і звуків
в кінці курсу на основі отриманих знань ви зможете створити гру у вашому улюбленому жанрі, а значить станете програмістом. Якщо ви зацікавилися розробкою ігор, то ви вже програміст і стали частиною Game Dev-спільноти.

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/unreal_engine_by_vitaly_kovalev/

Угорі