Що нового?

Придбаний [Udemy] Upwork. Найповніший і актуальний курс для фрілансерів (Валентина Дервісіс)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся
  • розберешся, як можна заробити на новий айфон, працюючи на Upwork з дому
  • разом ми зануримося в захоплюючий світ найбільшої фріланс-біржі Upwork
  • ми розберемо по цеглинці всі правила успішного заповнення профілю
  • я розповім тобі, як правильно відфільтрувати найвигідніші замовлення і знайти платоспроможних клієнтів
  • ти вивчиш, Як правильно подати себе замовнику і вигідно продати свої послуги
  • навчишся правильно вибудовувати комунікацію із зарубіжними замовниками і вирішувати конфліктні ситуації
  • ти зрозумієш, як уникнути" кидалова " на Upwork і дізнаєшся все tips&tricks успішної роботи на біржі
  • будеш в курсі новітніх апдейтів Upwork і втреш ніс конкурентам у своїй ніші
  • зможеш обговорювати інсайти курсу з однодумцями в закритій телеграм групі.
Upwork є однією з найбільших Фріланс-бірж в інтернеті, де щомісяця публікуються десятки тисяч нових вакансій. Але є одна проблема-на біржі дійсно складно стартувати. Новачкам важко розібратися з особливостями платформи і знайти перших клієнтів, вже працюючим фрілансерам часто не вдається підтримувати репутацію і вибудовувати довгострокові відносини з клієнтами. І ті, і інші упускають можливість отримувати оплату в доларах вище конкурентної по країні, планувати свою відпустку і не працювати "на дядька". У цьому курсі зібрані рекомендації, поради та хитрощі з мого шестирічного досвіду роботи сейлз-менеджером на Upwork. Ти навчишся правильно оформляти профіль, вибирати тільки вигідні замовлення і просувати свої послуги на ринку фрілансу. Якщо ти вже працюєш на Upwork, я допоможу вдосконалити навички і поділюся новими апдейтами платформи. "Фішка" цього курсу - постійний зв'язок з учителем, тобто мною. Ти можеш задавати будь-які питання в будь-який час і я гарантую оперативні відповідь і допомогу в будь-який час. А ще у студентів є свій закритий телеграм чат, де можна обговорювати лекції і ділитися досвідом. Я знаю, що на Upwork є безліч хороших фахівців, кращих у своїй ніші і вони заробляють мало, тому, що не вміють правильно себе подати, переконати клієнта в своєму професіоналізмі. У цьому курсі ми розглянемо "продаж" себе і своїх скілів, навчимося виділити свою пропозицію серед пропозицій інших фрілансерів, розберемо роботу з болями клієнтів, і навчимося вибудовувати довгострокові відносини з замовниками.

до кінця цього курсу ти будеш:
  • чітко розуміти, як досягти успіху на Upwork
  • магнітом для нових і постійних клієнтів
  • у списку TOP rated на Upwork.
а значить, в перші місяці після навчання:
  • збільшиться кількість вигідних замовлень
  • підвищиться заробіток на Upwork
  • пропаде потреба в пошуку грошей на себе, сім'ю, їжу, машину, яхту.
купуючи курс, ти отримуєш:
  • безстроковий доступ до відео уроків
  • зворотний зв'язок з викладачем
  • постійні оновлення
  • телеграм чат з іншими студентами курсу
  • доступ до додаткових корисних матеріалів.
і нехай прибуде з тобою сила фрілансу!

для кого цей курс:
  • початківці фрілансери, які не можуть розібрати з платформою
  • люди, які хочуть перейти на фріланс, але не йдуть, тому що "ой, там так все складно"
  • ті, хто працював на російськомовних Фріланс-біржах, але хоче заробляти більше на міжнародній платформі
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/upwork_actual/

Угорі