Що нового?

Придбаний [Udemy] увійти в IT і не прогадати (Сергій Бутузов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 659 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 68.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

увійти в IT і не прогадати
Хочете в IT, але не знаєте, що вас там чекає? Мені знадобилося кілька років, щоб розповісти вам найголовніше за годину.

опис
"Як увійти в IT?"- я все частіше чую це питання від багатьох людей. І на це є цілком вагомі причини.

Зараз галузь інформаційних технологій одна з найбільш затребуваних і обговорюваних. Якщо більше 10 років тому в ній не було нічого особливого, то останнім часом вона колосально розширилася. Інформаційні сервіси, месенджери і соціальні мережі захопили світ, показавши, які гроші можуть приносити програмні продукти.

Коло вирішуваних завдань і зараз продовжує розширюватися. Щомісяця я спостерігаю, з якими ідеями приходять замовники. Іноді ідеї здаються навіть божевільними, але саме так народжуються стартапи.

Але, як Ви знаєте, не боги горщики обпалюють. Цей якраз той випадок, коли хлопець з сусіднього під'їзду в невеликому місті може брати участь у створенні сервісу, яким користуються мільйони людей у багатьох країнах світу. І таких прикладів у мене перед очима предостатньо.

Не дивно, що галузь приваблює багатьох людей. І за хорошого фахівця багато компаній готові платити істотні суми. А враховуючи, що кризи, здається, стали нормою, то IT і зовсім бачиться рятівною соломинкою для багатьох людей.

Але як потрапити туди? Де ці самі двері? Насправді таких дверей багато. Галузь неймовірно різноманітна, і вам належить вибрати. Про це ми поговоримо окремо.

"Ну добре, а що, якщо я все-таки потраплю туди? Що я буду робити на роботі?"- це питання не давало мені спокою в університеті, і пішов достатній час, щоб з'явилася ясність, і пазл склався. Тому особливу увагу ми приділимо процесу роботи проектної команди.

Дивіться даний курс, і знайдете відповіді в тому числі на багато інших питань. А я більш ніж впевнений, що їх у вас багато!

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/enter-it/

Угорі