присвячується тим, хто хоче навчитися будувати веб сайти!основне завдання цього курсу, якомога швидше ввести людину в світ веб розробки. Важливо знати базу і тоді решта не буде викликати великих труднощів. У зв'язку з цим отримаємо і негайно закріпимо нові знання, адже тільки таким чином можна чогось навчитися!
Привіт! Мене звуть Ілля, і я професійний веб-розробник з більш ніж 14-річним досвідом роботи в галузі. Мій практичний досвід в основному пов'язаний з проектами технологічних стартапів, таких як Університет Бар-Ілан, ucontrol wireless, LiveU, AuraPlayer, Malam team та інші...
для чого варто вивчати веб розробку?
Ця сфера дуже цікава і різноманітна, багата на нові можливості. З кожним новим отриманим знанням, на певному етапі, у вашій свідомості прокинеться художник, здатний творити на електронному полотні справжні шедеври! Накопичивши досвіду в веб разрботке можна рушити далі і зайнятися мобільного розробкою, створенням ігор або ж зовсім зайнятися розробкою роботів!
Важливо почати вчитися сьогодні для того що б завтра стало реальністю.
- говоримо про веб сторінках, веб браузері і що таке веб сайт
- дізнаємося де і як зберігаються веб сайти
- знайомимося з мовою гіпертекстової (електронного тексту) розмітки HTML (hypertext markup language)
- створюємо перший HTML документ
- застосовуємо стилі
- Працюємо з дизайном
- додаємо динаміки нашому проекту
Привіт! Мене звуть Ілля, і я професійний веб-розробник з більш ніж 14-річним досвідом роботи в галузі. Мій практичний досвід в основному пов'язаний з проектами технологічних стартапів, таких як Університет Бар-Ілан, ucontrol wireless, LiveU, AuraPlayer, Malam team та інші...
для чого варто вивчати веб розробку?
Ця сфера дуже цікава і різноманітна, багата на нові можливості. З кожним новим отриманим знанням, на певному етапі, у вашій свідомості прокинеться художник, здатний творити на електронному полотні справжні шедеври! Накопичивши досвіду в веб разрботке можна рушити далі і зайнятися мобільного розробкою, створенням ігор або ж зовсім зайнятися розробкою роботів!
Важливо почати вчитися сьогодні для того що б завтра стало реальністю.
- познайомимося з HTML
- познайомимося з CSS
- вивчимо механізми сайтобудування
- побудуємо невеликий проект
- познайомимося з JavaScript
- розширимо функціонал проекту за допомогою мови JavaScript
- головна умова, це бажання навчитися веб розробці
4 розділів * 10 лекцій * загальна тривалість 2 год 5 хв
- Знайомство
- будуємо дизайн інтернет магазину
- знайомство з будинок (DOM) і Джаваскрипт
- доопрацювання інтенет магазину.