Що нового?

Придбаний [Udemy] виливок воском негативу (Тетяна Колеснікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 18.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чому ви навчитеся
  • відливання воском негативу з нуля і до прийому перших клієнтів.
вимоги
  • потрібно бджолиний віск, ємність для його плавлення і чаша з водою, куди його виливають, також бажана церковна свічка.
опис
За старих часів практично кожна жінка володіла методом очищення енергетики за допомогою воску. Нині втрачене мистецтво відроджується. Віск має властивість при застиганні запечатувати і зберігати в собі інформацію. За допомогою нескладної техніки, яку я тут даю, ви зможете оволодіти цією ефективною методикою поліпшення життя. Позбавлення від родового негативу, наслідків стресу, залежності, страхи, нічні кошмари, депресія - все це можна ефективно зняти за допомогою воскових виливків. Мій курс побудований так, що Ви зможете почати відливати себе і своїх близьких, навіть якщо до цього не були знайомі з жодною енергетичною практикою. Також за допомогою цього курсу Ви зможете почати допомагати іншим людям, так як я даю основні методи і психологічні прийоми роботи з клієнтами. І розповідаю про залучення людей, і про те як почати заробляти на виливках за допомогою соцмереж - Ютуб, Тік Ток і Instagram - показую особливості роботи на кожному з майданчиків по цій сфері.

Щоб почати відливати воском, вам буде потрібно зовсім небагато - 100 грам чистого бджолиного воску для першої виливки, посуд, в якій ви будете його розтоплювати, (найзручніше це робити в турці для кави) і чаша з водою, в яку ви будете виливати віск. Поки віск плавиться, в нього вносять інформацію - спеціальним чином начитують змову, а потім виливають в чашу з водою. Коли віск застигає, по утворилися фігурам судять про види і кількості негативу.

Для кого цей курс:
Бажаючі поліпшити своє життя, а також ті хто хоче допомогти іншим, позбавивши їх від негативу.

матеріали курсу
• 5 лекцій * загальна тривалість 3 год 59 хв

https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/cckcutab/

Угорі