Що нового?

Набір учасників [Udemy] здорове зниження ваги (Нік Ковальські)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чому ви навчитеся
Вони дізнаються, що саме викликає збільшення ваги і як правильно схуднути.
Вимоги
Базове розуміння правильного харчування корисно, але не обов'язково, цей курс навчить вас всього, що вам потрібно знати.
Опис
Дізнайтеся, як назавжди схуднути, використовуючи прості науково обґрунтовані стратегії.
Курс здорового схуднення-це унікальний курс схуднення. Інформація в цьому курсі заснована на науці і глибокому розумінні біологічного організму, який ми називаємо своїм тілом. Незважаючи на подробиці, інформація представлена простими і зрозумілими термінами, які повністю змінять все, що ви колись думали про схуднення. Зрештою, це добре, якби химерні дієти і швидкі рішення були засновані на фактах, вони б вже працювали.
На жаль, в інтернеті повно помилкових даних, особливо про здоров'я, благополуччя і схуднення. Занадто багато людей готові продати вам новітні дієтичні ідеології і чудодійні добавки, але мало тих, хто готовий витратити час на те, щоб навчити вас тому, як насправді працює наше тіло. Ось чому я створив цей курс, щоб дати вам правдиву та ефективну інформацію, щоб ви могли мати тіло, яке завжди хотіли. Хоча я особисто не боровся із зайвою вагою, я допоміг сотням, якщо не тисячам клієнтів протягом своєї тренерської кар'єри схуднути здоровим способом. Інша справа, що більшість протоколів схуднення допоможуть вам скинути вагу, вони роблять це за рахунок вашого загального стану здоров'я - я знаю це з прямого досвіду як колишній бодібілдер. Скорочення вуглеводів, кетоз, обмеження калорій або інші форми дієтичного стресу викликають порушення обміну речовин, яке може привести до випадання волосся, порушення травної функції, старіння шкіри і просто жахливих наслідків. Це онлайн-курс; з іншого боку, допоможе вам уникнути цих небажаних падінь, допомагаючи вам схуднути здоровим способом.
Попутно ви дізнаєтеся, що вам не потрібно морити себе голодом, скорочувати вуглеводи/цукор, вбивати себе в тренажерному залі або робити що-небудь хворобливе для досягнення здоров'я. Фактично, ви дізнаєтеся, як саме ці речі погіршують ваші проблеми з вагою (і здоров'ям)! В курсі будуть представлені:

До кінця цього курсу ви будете знати:

• невідомі, але дуже часті причини проблем з вагою
  • як насправді працює метаболізм
  • Як правильно харчуватися і жити для оптимального здоров'я і ваги
  • як знизити біологічний стрес
  • Правда про фізичні вправи і схуднення
  • і багато іншого!
цей курс допоможе вам попрощатися з проблемами і стражданнями, які так часто пов'язані з втратою ваги, якщо все зроблено неправильно. Зрештою, ви дізнаєтеся найважливіші фактори, щоб схуднути, знайти тіло своєї мрії і бути здоровим. Побачимося на курсі! Нік

Для кого цей курс:
Цей курс призначений для тих, хто намагався схуднути в минулому, хто шукає правду про схуднення.

Угорі