Всім привіт! Мене звуть Мирон Русинович, і я дуже люблю смачно поїсти, а моя мама Христина обожнює готувати, і ще вона кулінарний блогер з двома мільйонами передплатників.
Мені пощастило: вона готує, а я пробую і оцінюю страви. Так з'явилася збірка"улюблені рецепти Мирона".
Він підійде тим, чиї малюки тільки почали прикорм, і тим, у кого дорослі дітки, і вони хочуть спробувати нову випічку, супчики, м'ясні та молочні страви!
Крім рецептів ми з мамою зібрали купу корисної інформації, яка допоможе діткам налагодити контакт з їжею і зробити прикорм захоплюючим процесом!
Наш досвід допоможе вам заощадити час і нерви, зробивши прикорм чарівним і радісним часом!
Це електронна книга в форматі PDF з докладними текстами і фотографіями.
вам потрібна збірка улюблених рецептів Мірона, якщо ...
у книзі два великих розділи: перша ложка і перша тарілка.
розділ перша ложка створений для діток від 6 місяців, у ньому представлено більше 70 поєднань пюре у вигляді рецептів, схем і списків.
розділ перша тарілка для діток від 10 місяців і до нескінченності, так як включає в себе дорослі рецепти: м'ясні та рибні страви, корисну випічку, супи і домашні молочні продукти.
дорослі теж можуть скористатися рецептами для себе, адже всі з них відносяться до правильного харчування!
приємний бонус!
У книзі улюблених рецептів Мирона я зібрала найкорисніші гаджети, якими ми користуємося для прикорму: тарілки на присосках, нагрудники і багато іншого.
До кожного гаджету я знайшла артикул на Вайлдберріз, щоб ви відразу знайшли потрібний товар.
Продажник:
Мені пощастило: вона готує, а я пробую і оцінюю страви. Так з'явилася збірка"улюблені рецепти Мирона".
Він підійде тим, чиї малюки тільки почали прикорм, і тим, у кого дорослі дітки, і вони хочуть спробувати нову випічку, супчики, м'ясні та молочні страви!
Крім рецептів ми з мамою зібрали купу корисної інформації, яка допоможе діткам налагодити контакт з їжею і зробити прикорм захоплюючим процесом!
Наш досвід допоможе вам заощадити час і нерви, зробивши прикорм чарівним і радісним часом!
Це електронна книга в форматі PDF з докладними текстами і фотографіями.
вам потрібна збірка улюблених рецептів Мірона, якщо ...
- ви тільки починаєте прикорм малюка
- У вас доросла дитина, і ви хочете урізноманітнити меню новими корисними рецептами
- ви хочете отримати більше 70 варіантів перших пюре
- ви хочете мати близько 30 нових рецептів основних страв
- ви хочете навчитися складати такі поєднання тарілок, як я складаю Мирону
- вам потрібно навчитися працювати з харчовим інтересом малюка
- ви хочете дізнатися про алергени і правила введення продуктів
- хочете познайомитися з нюансами приготування різних продуктів
у книзі два великих розділи: перша ложка і перша тарілка.
розділ перша ложка створений для діток від 6 місяців, у ньому представлено більше 70 поєднань пюре у вигляді рецептів, схем і списків.
розділ перша тарілка для діток від 10 місяців і до нескінченності, так як включає в себе дорослі рецепти: м'ясні та рибні страви, корисну випічку, супи і домашні молочні продукти.
дорослі теж можуть скористатися рецептами для себе, адже всі з них відносяться до правильного харчування!
приємний бонус!
У книзі улюблених рецептів Мирона я зібрала найкорисніші гаджети, якими ми користуємося для прикорму: тарілки на присосках, нагрудники і багато іншого.
До кожного гаджету я знайшла артикул на Вайлдберріз, щоб ви відразу знайшли потрібний товар.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://russinovich.ru