Що нового?

Придбаний Унікальна Біла схема заробітку на послуги від 70000 рублів на місяць

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 92
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Пропоную викупити дану схему заробітку на онлайн послугах. Від автора дізнався що дані послуги пов'язані з наданням Інтернет послуги для вузької аудиторії, за рахунок того що ЦА підібрана максимально зацікавлена, конверт на високому рівні. Робота повністю онлайн, не пов'язана зі спамом, обманом і кардингом.

Продаю особисту схему білого заробітку на послузі.
(про те що саме за послуга сказати не можу, в цьому її фішка, самому до такого додуматися складно)

Гео значення не має, працювати можна з будь-якої країни, в тому числі і англо-мовній.
(я впевнений що дохід там буде вище ніж в країнах СНД, так як люди там в цілому більш прогресивні)

Досвід заробітку в Інтернеті не важливий.
(Складного в технічному плані нічого немає, новачок легко впорається витративши трохи часу на розбір польотів)

Дохід 70000-90000р. в місяць.
(середній чек з однієї людини 2000-5000р.)

Робочий день строго не регламентований.
(можна самому встановити собі графік, вийшовши на оптимальний для себе заробіток)

У мануалі докладно описані:
  • Суть самої послуги (від А до Я)
  • Майданчики і способи отримання трафіку (за статистикою 1 з 3 написали, стає нашим клієнтом)
  • Шаблони спілкування з клієнтами (питання у людей ідентичні, відповідати потрібно за заготовленим шаблоном)
  • Спосіб автоматизації отримання трафіку (можна буде працювати в парі, або найняти людину який буде виконувати основну роботу)
Конкуренції можна не бояться, роздолля у вигляді широкої і при цьому постійно мінливої цільової аудиторії це дозволяє.
Деякі, до того ж, будуть користуватися послугою повторно.
Тема добре зарекомендує себе, як джерело постійного доходу. Робота чисто online.

https://privatelink.de/?http://delovar.xyz/topic/11593-belyj-zarabotok-na-usluge-dohod-do-90000r-v-mesyatc/

Угорі