матеріал на руках
Відмінні набір всіх пресетів автора. Пресети універсальні підійдуть як для портретів так і для пейзажів.
Сезонний пакет включає в себе 4 попередньо встановлених пакета-Весна (12), літо (12), Осінь (8) і Зима (11).
Деякі поширені запитання
Питання: чи є приклади " до "і"після"?
В: так, перейдіть за наступним посиланням: Весна | Літо | Осінь/Зима
Питання: скільки пресетів входить в цей пакет?
Відповідь: у цей пакет включено 8 пресетів.
Питання: Як я можу використовувати ці пресети?
Відповідь: пресети призначені для використання в програмному забезпеченні Adobe Lightroom. Ви повинні встановити пресети, щоб використовувати їх.
Питання: Чому мої фотографії не виглядають як Ваші фотографії після того, як я їх застосовую?
Відповідь: я створюю власні пресети щотижня, і якщо ті, які ви придбали, виглядають не зовсім так, як на фотографіях, якими я ділюся, не лякайтеся. Пресети, які виставлені на продаж, являють собою комбінацію моїх улюблених стилів, вам потрібно відповідним чином налаштувати фільтр, щоб він підходив для редагованої фотографії.
Питання: Скільки часу пройде, перш ніж я отримаю відповідь по електронній пошті?
Відповідь: залиште як мінімум на тиждень. В даний час ми дуже зайняті обробкою замовлень.
Питання: Чи будете ви випускати навчальне відео по використанню цих пресетів?
Відповідь: Так, в даний час я в процесі створення навчальних відеороликів про те, як правильно використовувати пресети, а також показую вам, як створювати свої власні.
Питання: Чи потрібно мені знімати необроблені фотографії, щоб використовувати ці пресети?
Відповідь: Ні, пресети будуть працювати з будь-яким з ваших зображень у форматі JPEG. Рекомендується спробувати знімати в форматі RAW, оскільки вони містять найбільшу кількість даних та інформації для редагування.
Питання: в якій версії Lightroom працюють ці пресети?
Відповідь: пресети будуть працювати в Lightroom Classic CC як тип файлу XMP.
Продажник:
Посилання
https://privatelink.de/?https://alenpalander.com/store/year-round-4-preset-packs-spring-summer-fall-winter