є проблеми з психосоматикою, напругою і відсутністю енергії?
зрозумієте, який стан тіла є природним і здоровим
Навчіться відчувати тіло природним і здоровим
Навчіться розслаблятися і зменшувати рівень напруги
Практикум допоможе вам освоїти техніки і практики, які дозволяють:
Продажник:
зрозумієте, який стан тіла є природним і здоровим
Навчіться відчувати тіло природним і здоровим
Навчіться розслаблятися і зменшувати рівень напруги
Практикум допоможе вам освоїти техніки і практики, які дозволяють:
- жити в гармонії зі своїм тілом
- зменшити скутість і напругу
- розслаблятися
- отримати здорові відчуття тіла
- відновлювати контакт зі своїм тілом
- потрапляти в природний стан тіла
- полегшити емоційні затискачі
- зменшувати психосоматику
Блок №1
30 хвилин
Теорія.
Що таке здорове тіло
100 хвилин
Практика №1.
Збірка відчуття природного здорового тіла
Набір практик і вправ, який вибудує найбільш природне відчуття тіла, з'єднає розум і відчуття, усуне розірваність в сприйнятті тіла і створить фундамент природного здоров'я
Блок № 3
50 хвилин
Практика № 2. Техніка для щоденного закріплення в природному і здоровому стані тіла
Набір практик і вправ, який розрахований на регулярне використання і дозволяє закріпитися в здоровому стані тіла, досягнутому під час практики № 1, а також зменшує загальний рівень напруги в тілі і психіці, створює ядро внутрішнього спокою
30 хвилин
Теорія.
Що таке здорове тіло
- Функції тіла
- Як правильно сприймати своє тіло
- Від чого залежить ваше фізичне здоров'я
- Чому тіло накопичує напругу
- Формування психосоматики
- Основні помилки у відчутті свого тіла
- Фактори, що ведуть до напруги і хвороб
- Нехай до природного і здорового тіла
100 хвилин
Практика №1.
Набір практик і вправ, який вибудує найбільш природне відчуття тіла, з'єднає розум і відчуття, усуне розірваність в сприйнятті тіла і створить фундамент природного здоров'я
Блок № 3
50 хвилин
Практика № 2. Техніка для щоденного закріплення в природному і здоровому стані тіла
Набір практик і вправ, який розрахований на регулярне використання і дозволяє закріпитися в здоровому стані тіла, досягнутому під час практики № 1, а також зменшує загальний рівень напруги в тілі і психіці, створює ядро внутрішнього спокою
Блок №1
30 хвилин
Теорія.
Що таке здорове тіло
100 хвилин
Практика №1.
Блок № 3
50 хвилин
30 хвилин
Теорія.
Що таке здорове тіло
- Функції тіла
- Як правильно сприймати своє тіло
- Від чого залежить ваше фізичне здоров'я
- Чому тіло накопичує напругу
- Формування психосоматики
- Основні помилки у відчутті свого тіла
- Фактори, що ведуть до напруги і хвороб
- Нехай до природного і здорового тіла
100 хвилин
Практика №1.
Блок № 3
50 хвилин
https://privatelink.de/?https://uneversum.getcourse.ru/practikum_telo_