Що нового?

Набір учасників [[Unlimited spanish] Іспанська мова / несподіваний Курс (Oscar Plus)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1567 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
переклад:
"Це компактна, але потужна програма, призначена для закріплення і відпрацювання відмінностей між різними часами. Рекомендується спочатку вивчити Ель Курсо Магіко".

Оригінальний курс іспанської мови (Ель Курсо Інесперадо) від Оскара Пейюса для вивчення іспанської з "нуля" (починаючи з абсолютних новачків). Рівень 3.

Ель Курсо Інесперадо, як і попередні його курси рівнями нижче, також підійде і для тих, хто володіє основами іспанської, але не може зв'язати свої знання воєдино щоб почати говорити.

всі курси Оскара англійською, тому необхідне розуміння англійської мови на базовому рівні.
Це добре тим, що можна, вивчаючи іспанську, заодно і підтягнути свою англійську.

що містить курс:
3 + години професійного якісного звуку. Я особисто і уважно записував всі уроки на професійному обладнанні. Тепер ви можете брати уроки з собою куди завгодно і вчитися в будь-який час!
На уроках використовувалися два голоси. Чоловічий і жіночий

Сотні питань і відповідей. Автоматизуйте свої розмовні навички за допомогою "симулятора розмови". Ви навчитеся говорити на більш високому рівні раніше, ніж думаєте!

Просунуті уроки точки зору. Використовуються різні часи і рід. Крім того, ви почуєте історію з різних точок зору персонажів. За допомогою цієї техніки ви неймовірно поліпшите іспанську граматику!

100% текстова розшифровка (транскрибація) іспанською мовою і переклад на англійську мову. Вам не доведеться користуватися ніякими словниками!
*********************** Що таке компрарія? ¿Що таке estaba comprando? ¿Ель ха компрадо? ...

коли використовувати кожне з цих часів? Чи повинні ви вивчати правила граматики, теорію і виконувати нудні вправи?

Якщо ви вмієте виражатися по-іспанськи, але все ж сумніваєтеся в різниці між різними минулими, справжніми і майбутніми часами, то цей курс якраз для вас. Ось чому...

є інший, високоефективний спосіб поліпшити свою розмовну іспанську. Спосіб природним чином включити різні структури в ваш іспанський, як це роблять місцеві жителі. Спосіб, орієнтований на розмову з першого дня.

і ви повинні розуміти, що є ціна за те, щоб не мати з цим справи...

занадто багато формальної теорії може пошкодити вашій мові
Отже, ви хочете освоїти відмінності між цими часами, але... що станеться, якщо ви вирішите запам'ятати деякі граматичні правила та формальну теорію? В кінцевому підсумку ви можете зашкодити своєму розмовному іспанському, тому що вам доведеться запам'ятовувати всі ці правила замість того, щоб просто зосередитися на тому, що сказати.

Ще не переконали? Дозвольте мені показати вам приклад граматичного пояснення:

в ідіомі іспанською мовою, яка ідеально підходить для простого застосування, немає необхідності в тому, щоб встановлювати відносини, пов'язані з тим, що відбувається в нинішній ситуації. Все, що потрібно для ідеального уявлення, просто, щоб описати події, які відбуваються на невизначений термін (де-ахи-Ель-номбре на невизначений термін), про укладення і не про те, що відбувається в даний час. En cambio, el pretérito perfecto compuesto вказує на необхідність того, щоб існувала зв'язок між подіями, які відбуваються в пасаді і в нинішній ситуації, між тимчасовими і суб'єктивними.

Форма, яка вказує на те, що у вас є прислівник, що відноситься до Лугара, щоб представити підлеглі мови, що передують гріху. Пуеде ІР прецедідо де ла передумова а (адонде) куандо Ель вербо імпліцитний рух, пара ознак долі (попередній і гріх). La forma a donde es la suma de la preposición a y el adverbio de relativo donde; tradicionalmente se empleaba en oraciones sin un antecedente explícito...zzzzzzzz (джерело: Вікіпедія)

Тепер уявіть, що ви намагаєтеся запам'ятати все це під час розмови. Ви ймовірно, в кінцевому підсумку будете розчаровані, і, що найгірше, ви ймовірно, ніколи не будете вільно говорити по-іспанськи .

Як я відкрив Секрет навчання іноземної мови?
У мене є відповідь, яка працює.

Ось історія: як і ви, я вивчаю мову.

Я є носієм іспанської мови. Протягом багатьох років я завжди хотів вільно говорити по-англійськи. Що заважало мені вчитися, так це негативні переконання, такі як:

• " Оскар, тільки діти можуть вивчати мову",
  • "вам дійсно потрібно прожити в країні роки, щоб вивчити мову " або
  • " Оскар, ти відстій у вивченні мов!”.
що ще гірше, я не дуже добре розбирався в мовах в школі.

Час минав, і одного разу я вирішив, що цього достатньо. Більше ніяких виправдань! Я прийняв рішення вільно володіти англійською мовою. Там була тільки одна маленька крихітна деталь: "як вивчити нову мову, ставши дорослим?”

Я робив те, що робить більшість вивчають мову: я вивчав багато граматики і виконував всілякі вправи по підручниках: заповнював прогалини, зіставляв списки і т.д. може бути, це звучить знайомо для вас.

Після декількох місяців напруженої роботи у мене "відбулася" розмова з носієм англійської мови. Знаєш що? Це виявилося травмуючим: я не міг слідувати за ним; я робив дурні помилки; я не міг закінчити більшість пропозицій ...

Я з тріском провалився.

Але я не здавався. Може бути, я занадто впертий! Я почав проводити багато досліджень з вивчення мови для дорослих. Я виявив, що мені довелося повністю змінити свій спосіб навчання.

Як тільки я змінив свій підхід, я почав значно покращувати свою розмовну англійську! Це знесло мені дах!

Я засвоїв цей важливий урок на власному гіркому досвіді: це був не я. це був метод,який я використовував.

Після цього я вирішив створити курси для студентів іспанської мови, використовуючи точно такі ж методи, які я використовував сам. На сьогоднішній день моїми курсами користуються понад 1700 студентів і підраховують їх кількість!**********
$57
<клас div="bbcodeblock bbCodeQuote"> ****** https://privatelink.de/?https://unlimitedspanish.com/us-el-curso-inesperado

Угорі