Що нового?

Придбаний Упаковка міні-курсів (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що дасть вам застосування того, що Ви отримаєте в цьому курсі:
  • Однозначно продажу ваших недорогих курсів помітно зростуть, а можливо, що і багаторазово
  • упаковувати і продавати ваші міні-курси статент набагато простіше. Упаковка перестане для вас бути загадкою, а перетвориться в зрозумілий процес, на який досить виділити трохи часу.
  • ви перестанете бояться запускати нові міні-курси по вашій базі, так як ситуацій, де продажів немає просто не стане після того як ви натренуєтеся застосовувати мій метод упаковки
а ось те, що вас чекає всередині:

• технологія упаковки Ваших ідей у продукти, які ваші клієнти захочуть купити. Коли не потрібно витрачати величезну кількість сил і часу на те, щоб переконати людей в потрібності ваших продуктів. А замість цього продукти будуть продаватися самі у фоновому режимі.
  • що таке обіцянка вашого курсу і як сформулювати його так, щоб ваші клієнти відразу ж побачили головну вигоду, яку вони можуть отримати від вашого курсу. Тепер наступного разу, коли тільки ваші клієнтові почують або побачать вашу обіцянку, то тут же проявлять інтерес до Вашого курсу і захочуть дізнатися більше.
  • як створити вступ для вашого міні-курсу. Воно буде йти спочатку вашого продає тексту або відео. Також ви можете використовувати його на вебінарі. Тепер, кожен раз, коли ваші клієнти буду читати або слухати цей вступ, то їх потреба у вашому курсі і розуміння його необхідності буде збільшуватися.
  • Ви отримаєте 2 моїх структури структури для вступу, що підвищує продажі, разом з прикладами їх використання. в
  • Дізнайтеся як перетворювати головний недолік вашого продукту в продає елемент. Це той випадок, де вам не треба виправдовуватися, а то що ви говорите про цей недолік, підвищує продажі вашого курсу.
  • Технологія створення потужних булітів, що підвищують бажання отримати курс. Буліти-це тези, що продають. Якраз саме зараз ви читаєте мої буліти. Зверніть увагу як вони прямо зараз впливають на ваше рішення придбати даний курс.
  • 5 типів бонусів, який ви можете додати до пропозиції, а також питання, які допоможуть вам ці бонуси придумати. 2-3 хороших бонусу можуть стати причиною значного підвищення конверсії продажів курсу. І, звичайно, важливі не тільки самі бонуси, але і як ви їх піднесете в контексті Вашої пропозиції. Це ми теж розберемо.
  • Гарантія з простої формальності може перетвориться в потужний продає інструмент, якщо ви вмієте правильно її презентувати. Ви дізнаєтеся справжній сенс гарантії, а також отримаєте готові формулювання, які можете застосовувати для неї, щоб продажі стали вище. І, звичайно, отримаєте приклади.
  • Два типи відгуків і те як їх правильно оформляти. Одні відомі маркетологи провели експеримент, в якому трохи змінили те як вони розміщували відгуки на сайті. Тільки це збільшило їх продажі приблизно на 50%. Після цього вони всі відгуки стали перепаковувати і розміщувати саме в такому вигляді.
  • як обробляти заперечення ще до моменту, коли вони виникнуть і як це можна робити на сайті, що продає. Буває, що буквально 1-2 головних заперечення можуть утримувати великий відсоток клієнтів від покупки.
  • один маленький і на вигляд незначний елемент, який я додав свого часу на сторінку, що продає, запустивши Спліт-тест. Спліт-тест-це коли половина людей потрапляли на один лендінг, а друга половина на інший. Якого ж було моє здивування, коли я побачив, що сторінка з цим елементом зробила на 40% більше продажів. Я повторив це з іншим лендінгом для іншого курсу і отримав такі ж результати.
  • і багато іншого...
https://privatelink.de/?https://gildiya-razvitiya.ru/upack_minicourses

Угорі